Konyhagépek

Bono Design / Konyhabútorok / Konyhagépek

Aktuális konyhagép akciók

Exkluzív szakácskönyv AEG gőzsütőkhöz

Electrolux SteamBake gőzsütők ráadás szakácskönyvvel

Bemutató készülékek extra kedvezménnyel

Electrolux szett akció

A Bono Design kiemelt konyhagépgyártó partnerei

AEG
információk, katalógusok

Az AEG készülékek világában megtalálja azt az intelligens technológiát és reszponzív dizájnt, mely garantálja a kivételes teljesítményt és hatékonyságot minden alkalommal.

Beépíthető sütők | Beépíthető mikrohullámú sütő | Páraelszívók | Szabadonálló hűtő és fagyasztó | Szabadonálló mosogatógép | Beépíthető hűtők és fagyasztók | Beépíthető kompakt kávéfőző | Szabadonálló mosógépek | Beépíthető melegentartó fiók | Szabadonálló szárítógép | Főzőlapok | Szabadonálló mosó-szárítógép | Beépíthető mosogatógép
Electrolux
információk, katalógusok

A professzionális séfekkel történő, hosszú ideje tartó közös munka során, egyedülálló szakértelemre tettünk szert. Erre a tudásra és tapasztalatra építünk háztartási gépeink tervezésekor is.

Cata
információk, katalógusok
és akciós készülékek

Termékeik tervezése és fejlesztése alapos tanulmányokon alapul, amelyek egyértelműen az ügyfelek igényeinek kielégítésére irányulnak, és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek elősegítik a funkcionalitást, a hatékonyságot, a tartósságot és a megbízhatóságot, miközben környezetbarátak maradnak.

Falmec
információk, katalógusok
és akciós készülékek

Páraelszívók, integrált főző- és elszívórendszerek, megoldások a levegő tisztítására: a Falmec termékcsalád minden igényt kielégít.

Elica
információk, katalógusok
és akciós készülékek

A sokoldalú funkciók; kezdve a fénytől, az elszíváson és főzésen át, egy veleszületett “wow”-faktorral rendelkező modellé alakulnak. Ha részeire bontva tekinti meg a terméket, hogy felfedezze változatos belső működését és tartozékait, amelyek mindegyike elengedhetetlen a működéséhez, lehetőséget ad arra, hogy átfogóbb nézőpontból ismerje meg.

Liebherr
információk, katalógusok

A Liebherr hűtő- és fagyasztókészülékei évtizedek óta minőséget, megbízhatóságot és hosszú élettartamot képviselnek. Az innovatív technológiáknak és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően készülékeink különösen komfortosak és energiahatékonyak. Ez érvényes mind a magánháztartásokra, mind pedig a professzionális használatra a kereskedelem, a kézműipar, a gasztronómia, az ipar és a labortechnika terén.

Blanco
információk, katalógusok
és akciós készülékek

A BLANCO olyan rendszerekről szól, amelyeket aprólékosan, a legapróbb részletekig a lakossági otthonokban található konyhai vízközpontokhoz terveztek. A márka a világszerte megnyerte a vásárlókat a modern formatervezéssel, az ergonomikus kezeléssel és a megbízható termékminőséggel. Minden elem tökéletesen illeszkedik egymáshoz,a csapteleptől a mosogatóig, és egészen az alsó szekrény konfigurációjáig.Mint ilyen, a BLANCO rendszerek jelentősen hozzájárulnak a minőségi konyhák fenntartható korszerűsítéséhez világszerte, a mindennapi kényelmet és előnyöket biztosítva az ételkészítés, az ivás és a tisztítás során .

De Dietrich
információk, katalógusok
és akciós készülékek

A De Dietrich a kiválóság iránti szenvedélyét minden franciaországi gyárában érvényre juttatja, és harmonikus formatervezésű, kiváló készülékeket hoz létre. Több mint 300 év szorgalmas munkájának köszönhetően a De Dietrich márka kivételes pozícióval büszkélkedhet a háztartási gépek piacán.

Smeg
információk, katalógusok
és akciós készülékek

A „Made in Italy” életérzést megtestesítő termékek. A design, a teljesítmény és a részletekre való odafigyelés szintézise.

Nodor
információk, katalógusok
és akciós készülékek

A Nodor készülékek lebilincselő esztétikával rendelkeznek, anélkül, hogy figyelmen kívül hagynánk a környezet iránti felelősségvállalásunkat, amely a gyártási folyamat során kezdődik, és alacsony energiafogyasztású besorolásba kerül. A mást keresőknek, a szabályokat be nem tartóknak, non-konform természetűeknek, másra vágyóknak az új Nodor COLOR konyhájába.

K-design
információk, katalógusok
és akciós készülékek

Köszönhetően a rugalmas és nem lineáris gondolkodásmódnak, a Kdesign-t nem kötik a hagyományos határok: minden ízlésnek megfelelő lehetőséget kínál páraelszívókból

Sirius
információk, katalógusok
és akciós készülékek

A Sirius páraelszívók tökéletes technológiai és esztétikai megoldást jelentenek konyhájában. Elegáns és modern kialakításukkal minden típusú konyhai projekthez alkalmazkodnak, és tökéletes funkcionalitást garantálnak szívás és szűrési módban egyaránt.

Elleci
információk, katalógusok
és akciós készülékek

Mindig elkötelezett a kiválóság elérése mellett, hogy megteremtse azt, ami holnap nélkülözhetetlen lesz. Kutatás és innováció a konyhai élmény javítására, a hazai tevékenységek újratervezése, hogy a konyhai környezetet saját egyéniség folytonosságaként élhessük meg.

Hitachi
információk, katalógusok
és akciós készülékek

A Hitachi arra törekszik, hogy generációkon át büszkévé tegye vásárlóit, azáltal hogy prémium és innovatív háztartási gépeket tervez számukra, amelyek kiállják az idő próbáját, és megkönnyítik családja életét. Egy olyan világban, ahol a modern élet követelményei folyton változnak, A Hitachi háztartási gépek aprólékosan lettek megtervezve, az időtlen esztétika és a csúcstechnológia ötvözésével a forma és a funkció tökéletes egyensúlya érdekében.

Evido
információk, katalógusok

Olyan hosszú garanciaidejű, letisztult formavilágú, egyszerűen kezelhető konyhai eszközök, amelyek pontosan a magyar életvitelhez igazodnak.

Dunavox
információk, katalógusok

A Dunavox borhűtők egyik legnagyobb előnye, hogy bármely belsőépítészeti rendszernek szerves részei lehetnek. Büszkén helyezheti otthona középpontjába, megvalósítva a mindennapi luxust és fényűzést.

Neolith
információk, katalógusok

Egy forradalmian új, rendkívül sokoldalú termék, ami tökéletes kinti és benti használatra. A konyhai és fürdőszobai munkalapoktól a padlóig, falakig, bútorokig és homlokzatig.

Technistone 
információk, katalógusok

A Technistone egy magas minőségű kvarc felület, mely ötvözi a természetes alapanyagokat (kvarc) élvonalbeli keverési és préstechnológiával. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, a Technistone minden modern háztartás igényeinek megfelel. A Technistone préselt lapokból áll, amelyeket később a szükséges termékekké dolgozzák fel. Kínálatunk széleskörű alkalmazásra használható, bel- és kültéren, valamint kereskedelmi tereknél is.

Beépíthető konyhagépek: a modern konyhák ’motorjai

A mai modern életvitel és a rohanó mindennapok arra késztetnek bennünket, hogy kényelmesebb és hatékonyabb módon végezzük el a konyhai teendőket. Ebben a gyors tempójú világban a beépíthető konyhagépek váltak a háziasszonyok legjobb segítőivé. Ezek a gépek nem csupán esztétikusak és helytakarékosak, hanem megkönnyítik és gyorsítják a konyhai munkát. Jól kiválasztott magas minőségű készülékek nélkül a legszebb konyha is csak olyan, mint egy remek autó picike motorral. Lássuk, miben rejlik a beépíthető konyhagépek varázsa, és hogyan segítik elő a konyhai rutin gördülékenységét!

Beépíthető sütők

Beépíthető multifunkciós sütők: Kényelem, funkcionalitás és stílus

A beépíthető multifunkciós sütők számos előnnyel rendelkeznek a konyhai munka során. Ezek a sütők különböző funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a sütés, a főzés és a grill funkciók kombinálását egyetlen eszközben. Ezáltal kényelmet és sokoldalúságot biztosítanak a háziasszonyoknak, lehetővé téve számukra, hogy kreatívabb és változatosabb ételeket készítsenek a családnak és a vendégeknek. Emellett a sütők rendelkeznek hőlégkeveréses funkcióval is, amely egyenletes hőeloszlást biztosít, így az ételek mindig tökéletesen sülnek meg.

Multifunkciós öntisztító pirolitikus sütők: A kényelem és a higiénia bajnokai

A beépíthető multifunkciós öntisztító sütők egyedülálló kényelmet és higiéniai előnyöket kínálnak a háziasszonyoknak. Ezek a sütők olyan speciális öntisztító funkcióval rendelkeznek, amelyek 480 °C-ra felhevülve automatikusan leégetik a lerakódott zsírokat és szennyeződéseket, így megkönnyítve a sütő tisztántartását és megőrizve a higiénikus környezetet a konyhában. Emellett a beépíthető multifunkciós öntisztító sütők sokféle sütési és főzési programmal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az ételek precíz és változatos elkészítését. Sok esetben plusz beépített receptek segítenek abban, hogy a háziasszonyok könnyedén és hatékonyan végezhessék el a konyhai feladatokat.

Multifunkciós beépíthető gőzsütők: Az egészséges és ízletes ételek alkotóinak

A multifunkciós gőzsütők a konyhai kreativitás és egészséges táplálkozás jegyében születtek. Ezek a sütők gőzfunkcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi az ételek párolását, gőzben való felmelegítését és akár sütését is gőz kombinációját is. Ennek eredményeként az ételek vitamin- és ásványianyag tartalma megmarad, és az ízek intenzívebbek és természetesebbek lesznek. Emellett a multifunkciós gőzsütők sokoldalúan alkalmazhatóak a konyhai munkában, lehetővé téve a különböző ételek változatos elkészítését és a háziasszonyok kreatív szakácstudományának kibontakozását. Ezek a sütők is könnyen tisztíthatóak a gőztisztítás segítségével, így hozzájárulnak a konyhai higiénia és tisztaság megőrzéséhez.
Ezek a beépíthető sütők, nemcsak a funkcionalitást és a kényelmet képviselik, hanem a kulináris kreativitás lehetőségét is biztosítják, amely révén a képesek leszünk megmutatni kulináris tehetségünket családunknak és a vendégeinknek is. Legyen szó mindennapi ételekről, vagy különleges alkotásokról, ezek a sütők segítenek abban, hogy a konyhai munka gördülékeny és élvezetes legyen minden nap.

Beépíthető főzőlapok

Beépíthető gázfőzőlapok: Gyors és Precíz Főzés 

A gázfőzőlapok azonnal melegítenek, és lehetővé teszik a hőmérséklet gyors és precíz szabályozását, ami ideális a különféle főzési technikákhoz. Univerzalitásuknak köszönhetően alkalmasak mindenféle edényre, beleértve a hagyományos fémtálakat, az öntöttvas serpenyőket és még a wokokat is. A gázfőzőlapok nagy hőfokot képesek elérni, ezáltal gyorsan meg tudják sütni, pirítani és párolni az ételeket.

Beépíthető kerámialapok: Egyszerű használat és modern megjelenés 

A beépített kerámialapok egyre népszerűbbek a modern konyhákban, számos előnnyel rendelkeznek. Sima felületük miatt könnyen tisztíthatóak és kezelhetőek. Egyenletesen melegítik fel az edényeket, így megakadályozzák az ételek odaégését, vagy leragadását. A kerámialapok stabil hőmérsékletet tudnak tartani, ami ideális a főzéshez és sütéshez. egyúttal modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a konyhának.

Indukciós Főzőlapok: Az Energiahatékony és Gyors Főzés Mesterei

Az indukciós főzőlapok a modern konyhák egyik legnépszerűbb megoldása. Ezek az energiatakarékos és gyors főzést lehetővé tevő eszközök az indukciós elvnek köszönhetően azonnal felmelegítik a ráhelyezett fazekakat és serpenyőket, így jelentősen csökkentik a főzési időt és energiát takarítanak meg. Emellett pontos hőfokszabályozásuk révén biztosítják, hogy az ételek mindig tökéletesen elkészüljenek, és a háziasszonyok könnyedén tarthassák a konyhai ritmust még zsúfolt napokon is.

Beépíthető mikrohullámú Sütők: A gyors és egyszerű ételmelegítés varázslói

A beépíthető mikrohullámú sütők gyors és egyszerű megoldást kínálnak a konyhai feladatokra, legyen szó akár ételmelegítésről, fagyasztott ételek felolvasztásáról, gyors főzéséről, vagy akár grillezéséről. Ezek a beépíthető konyhagépek kiválóan kiegészítik a hagyományos sütőket és főzőlapokat, lehetővé téve a sokoldalú és hatékony konyhai munkát. Kompakt méretüknek köszönhetően kiválóan illeszkednek a modern konyhákba, és helytakarékos megoldást nyújtanak akár álló elembe építve, akár felső elembe helyezve.

Beépíthető mosogatógépek: A kényelem és a tisztaság biztosítói

Mára a beépíthető mosogatógépek az egyik legnélkülözhetetlenebb konyhai segédeszköznek számítanak a modern háztartásokban. Ezek a gépek nem csupán időt és energiát takarítanak meg a kézi mosogatással szemben, hanem biztosítják a tiszta és higiénikus edényeket is. A beépíthető mosogatógépek kiválóan illeszkednek minden konyhai kialakításba, és észrevétlenül végeznek el minden mosogatási feladatot, miközben a háziasszonyoknak lehetőséget nyújtanak arra, hogy más fontos teendőkre összpontosítsanak.

Beépíthető hűtők: A frissesség és elegancia megtestesítői

A beépíthető kombinált hűtők a modern konyhák elengedhetetlen részei, amelyek lehetővé teszik a friss élelmiszerek minőségének hosszabb ideig történő megőrzését, és biztosítják, hogy mindig rendelkezésre álljanak a szükséges alapanyagok és hűtött italok. Ezek a hűtők kiváló minőségű hűtési technológiákkal rendelkeznek, amelyek egyenletes hőmérsékletet biztosítanak a hűtőtérben, így megakadályozva az ételek túlzott aszályossá válását vagy a romlását. A fagyasztóterek pedig No Frost rendszerüknek köszönhetően biztosítja a gyorsfagyasztott termékek jégmentes tárolását. Emellett a beépíthető hűtők praktikus kialakításuknak köszönhetően kiválóan kapcsolódna a konyha többi részéhez a bútorfronttal azonos megjelenésüknek köszönhetően, és lehetővé teszik a konyhai terület optimális kihasználását.

Beépíthető borhűtők: Elegancia és ízélmény

A borhűtők nem csupán a borok megfelelő hőmérsékleten történő tárolását biztosítják, hanem elegáns kiegészítői is a modern konyháknak. Ezek a hűtők különleges tervezésű polcokkal és rekeszekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a különböző borok különböző hőmérsékleten történő tárolását. Emellett a borhűtők UV-szűrővel ellátott üvegajtói megvédik a borokat a káros fényhatásoktól, így biztosítva az ízek és aromák teljes megőrzését. A beépíthető borhűtők elegáns megjelenésükkel és praktikus funkcióikkal tökéletes kiegészítői a konyhának, és segítenek abban, hogy a stílusosan és élvezettel szolgálhassuk fel a borkülönlegességeinket a vendégeiknek.

Páraelszívók: Tisztább levegő és kényelem

A konyha egy olyan hely, ahol az ételkészítés során keletkező gőzök és szagok könnyen összegyűlhetnek, ami nem csak kellemetlen, de akár káros is lehet a környezetre és az egészségre nézve. A beépített páraelszívók, a fali dekor páraelszívók, a sziget páraelszívók és a kerámialapba épített páraelszívók mind segítenek abban, hogy ezeket a problémákat megoldják, és egy tiszta, friss levegőjű környezetet teremtsenek a konyhában.

Beépített Páraelszívók: A praktikusság és az esztétika találkozása

A beépített páraelszívók kiváló megoldást jelentenek a modern konyhákban, mivel praktikusak és esztétikusak egyaránt. Ezek az elszívók a konyhaszekrények mögé vagy alá épülnek be, így alig foglalnak helyet és láthatatlanok a külső megjelenés szempontjából. Mégis hatékonyan elszívják a konyhai gőzöket és szagokat, biztosítva a friss levegőt és a kellemes környezetet a konyhában.

Fali dekor páraelszívók: Stílus és hatékonyság ötvözése

A fali dekor páraelszívók egyaránt stílusosak és hatékonyak, így tökéletes választások a modern konyhákba. Ezek az elszívók a falra szerelhetők, és dekoratív külsővel rendelkeznek, így egyfajta design elemként is szolgálhatnak a konyhában. E típusok is hatékonyan elszívják a konyhai gőzöket és szagokat, friss levegőt és a tiszta környezetet garantálva.

Sziget páraelszívók: Funkcionalitásra és rugalmasság

A sziget páraelszívókat leginkább az olyan konyhákba ajánljuk, ahol a főzőlap a konyhaszigeten található. Ezek az elszívók mennyezetre vannak felfüggesztve, , így lehetővé teszik a konyhaterület szabadabb elrendezését és jobb kihasználását. Ezek az elszívók általában nagyobb teljesítményűek és kapacitásúak, így ideálisak a gyakran főző háztartások számára.

Kerámialapba épített (combo-hob) páraelszívók: Luxus és kényelem egyszerre

A kerámialapba épített páraelszívók a legújabb trend a modern konyhákban, hiszen egyesítik a stílust és a funkcionalitást egyetlen elegáns megoldásban. Ezek az elszívók a főzőfelületbe vannak integrálva, így teljesen láthatatlanok és alig foglalnak helyet a konyhában. Hatékonyan elszívják a konyhai gőzöket és szagokat, hiszen a beépített motor nagyobb intenzitással szívja el a párás levegőt, mint ahogyan az felszállhatna a konyha terébe. A kerámialapba épített páraelszívók rendkívül stílusosak és modernek, így leginkább azoknak ideálisak választás, akik a főzőlap feletti terület átláthatóságát szeretnék növelni és különleges megjelenést keresnek a konyhájuk számára.

Mosogatók, csaptelepek és beépíthető szemetesek: A könnyebb előkészítésért

A modern konyhák nemcsak a sütőkről és főzőlapokról szólnak; a különböző kiegészítők is kulcsfontosságú szerepet töltenek be a hatékony és kényelmes konyhai munkában. A rozsdamentes mosogatók, a silgranit mosogatók, a konyhai csaptelepek és a beépíthető szemetesek mind olyan elemek, amelyek a modern konyhák elengedhetetlen részei, és segítenek a háziasszonyoknak könnyedén és hatékonyan végezni a konyhai tevékenységeket.

Rozsdamentes mosogatók: Strapabíró és higiénikus megoldások

A rozsdamentes mosogatók az egyik legnépszerűbb választás a modern konyhákban, és ez nem véletlen. Ezek a mosogatók kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, amely rendkívül ellenálló és strapabíró, így hosszú élettartammal rendelkeznek. Emellett a rozsdamentes acél higiénikus anyag, könnyen tisztítható és ellenáll a baktériumoknak és szennyeződéseknek, így biztosítva a tiszta és egészséges környezetet a konyhában.

Silgranit mosogatók: Elegancia és tartósság ötvözése

A silgranit mosogatók egy újabb trend a modern konyhákban, amelyek az elegáns megjelenés és a kiváló minőség ötvözését kínálják. Ezek a mosogatók különleges kompozit anyagból készülnek, amely tartós és ellenálló, ugyanakkor kiválóan ellenáll a karcolásoknak, foltoknak és szennyeződéseknek, így mindig úgy néz ki, mint ha új lenne. Emellett a silgranit mosogatók rendkívül esztétikusak és modernek, óriási típus- és méretválasztékuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a mai stílusos konyhákba.

Konyhai Csaptelepek: Funkcionalitás és Stílus egyetlen Megoldásban

A konyhai csaptelepek szinte minden konyhai munkafolyamathoz elengedhetetlenek. Különböző
funkciókkal rendelkeznek, mint például a vízsugarak szabályozása és a kihúzható zuhanyfej, amelyek megkönnyítik a konyhai munkát és növelik a funkcionalitást. Külön speciális többkaros típusok állnak
rendelkezésre azokhoz a konyhákhoz, ahová a mosogató alá víztisztító készülék lesz beszerelve.
Emellett a konyhai csaptelepek stílusos megjelenésűek is lehetnek, így hozzájárulnak a konyha összképéhez és esztétikájához. A modern konyhákban gyakran találkozhatunk elegáns és minimalista designnal rendelkező csaptelepekkel, amelyek tökéletesen passzolnak a konyhai környezetbe.

Beépíthető szemetesek: Szelektív gyűjtés és tisztaság a konyhában

A beépíthető szemetesek praktikus megoldást kínálnak a hulladékkezelésre a konyhákban. Ezek a
szemetesek könnyen beépíthetők a konyhai szekrényekbe, így láthatatlanok és helytakarékosak.
Különböző méretek és kialakítások állnak rendelkezésre, így minden háziasszony megtalálhatja a konyhájához legmegfelelőbb megoldást.

Beépíthető konyhagépeink, páraelszívóink és mosogatóink nem csupán esztétikusak és praktikusak,
hanem megkönnyítik és gyorsítják a konyhai munkát. Gyakorlati hasznosságukon túl stílusos
megjelenésükkel és egyedi kialakításukkal is hozzájárulnak a konyha összképének esztétikájához, így
a háziasszonyok még nagyobb örömüket lelhetik vadonatúj Bono Design konyhájukban.

Bono Design / Konyhabútorok / Konyhagépek