Colombini Group

Bono Design / Colombini Group

Colombini Group

0

m² gyárterület

Új Colombini otthonok

0

m² évente

Alkalmazottak

0

5 telephelyen

Termelés

0

előállított m³/nap

Értékesítés

0

mono-brand üzlet világszerte

Colombini Csoport

Az olasz bútor- és formatervezés iparvezetője, jelenleg Emanuel Colombini elnök, Romina Colombini alelnök és Giovanni Battista Vacchi vezérigazgató irányításával. A csoport sikerét mutatja technológia élvonalában elfoglalt és a versenytársak előtti legelső pozíciója. Ezek a tulajdonságok biztosították a csoport folyamatos növekedését az idő múlásával, jelenlegi méretére: 250 ezer négyzetméter termelési terület és több mint 1000 alkalmazott.

Folyamatosan bővül a benne lévő márkáknak és az elmúlt években a különböző piaci igények kielégítésére alkalmazott termelési differenciálásnak köszönhetően.

Értékeink

Hiszünk a munkánkban, hiszen küldetésünk van. 
Célunk, hogy Vásárlóink olyan minőséget ismerhessenek meg, mely kifejezi az olasz életérzést,  és törekszünk arra, hogy bútorainkat a legjobb ár-érték arány mellett ajánljuk Partnereinknek.

A bútorgyár

Colombini gyárat 1965-ben a Colombini család alapította. Cégcsoportunk gyártott Olaszországban elsőként gyermek- és hálószoba bútorokat a San Marino Köztáraságban, mintegy 200 000 négyzetméter gyártási területen. A Colombini terméket az olasz dizájn, a kimagasló minőség és az elérhető ár különbözteti meg versenytársaitól.

Termékeinket Olaszországba, Európába, Észak-Amerikába és Távol-keletre szállítjuk. A hatvanas évek elejétől termék portfóliónkat a szállodaipar és az egyéni vásárlók elvárásaihoz igazítottuk, ott ahol a minőség és az ár a legfontosabb. 2005-ben külső és belső munkatársaink száma már meghaladta 800 főt.

Innováció és stílus – életet lehelünk a bútorokba

A Centro Stile (Tervező központ) részleg vállalatunk hajtó ereje: a fejlesztés és a design  központja. Itt elemezzük az új piaci trendeket és választjuk ki az új alapanyagokat. Egy igazi „ötletgyár”, ahol évente 1500 új megoldás születik. Nem csupán ötletek, de maga a stratégia is. Tervező központunk alkotta meg a Colombini stílusokat. Öt különböző Colombini stílust öt különböző életstílus ihlette.

A Colombini terméket az olasz dizájn, a kimagasló minőség és az elérhető ár különbözteti meg versenytársaitól. A Colombini csoport márkái az Artec, Golf, Vitalyty, Eresem, Sofup, Offic’é, és Idea mind a minőséget képviselik.  Vállalatunk legnagyobb előnye a széles körű és változatos termékpaletta. Otthona minden sarkát berendezzük a konyhától a hálószobáig – akár kiegészítőkkel együtt is. Komplett  lakberendezési megoldásokat kínálunk, így lehetünk viszonteladóink stratégiai partnere.

Hatékonyság

Az elmúlt 50 év gyökeres változást hozott a hatékonyság terén. A technológiai fejlesztés segítségével vesszük fel a versenyt az idővel, optimalizáljuk az árat és egyben kitűnő minőséget garantálunk. A Colombini Csoport hatékonyságát a következő módon éri el:

  • Just-in-time rendszer: így nincs felesleges késztermék raktározás
  • Teljesen automatizált raktározás és kiszállítás
  • Korszerű gyártósorunk egyéni, többelemes megoldást nyújt.
  • Szoftver rendszerek felügyelik a teljes gépsort, így tudjuk végigkövetni a termék útját az alapanyagtól a kész bútorig.
  • Automatizált termékkezelő rendszerünk segítségével csökken a logisztikára fordított idő és költség, így a lehető legrövidebb időn belül az Ön otthonába kerülnek termékeink.

Minőség

Elkötelezett szakemberek csoportja garantálja a magas minőséget.
Mérnökök, szaktechnikusok, tervezők, építészek és marketing szakértők dolgoznak együtt az egyes Colombini egységekben.

Minőségbiztosítási csoportunk munkája szintén kulcsfontosságú számunkra: technikusaink és ipari szakembereink ellenőrzik folyamatosan, hogy a Colombini termékek megfelelnek-e az ISO 9001:2000 integrált  minőség-menedzsment rendszernek.

Fenntarthatóság

A bolygó, valamint az emberek megőrzésének állandó hivatkozási pontként kell szolgálnia tetteink és döntéseink szempontjából. Valójában a fenntarthatóság kifejezést számos alkalmazási területen alkalmazzuk: környezeti, gazdasági és társadalmi területen. A legnagyobb kihívás ezért a fenntarthatóság integrálása az üzleti folyamatokba, olyan célok és magatartások meghatározása, amelyek összhangban állnak a működési és gazdasági/pénzügyi célokkal.

Zero Waste

A fafeldolgozásból származó termelési hulladék kezelése a Colombini S.p.A.-t a körkörös gazdaság logikájának élére helyezi két fő hajtóerő révén.

  • A feldolgozott óránkénti hulladék abszolút értékének csökkenése.
  • A feldolgozási hulladék 99,98% -ának újrahasznosítása és kizárólag újrahasznosított forgácslap felhasználása

Körgazdaság

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező , fogyasztás előtti és utáni fát használó, környezetbarát panelekből melamin felületű szerkezeteket és ajtókat gyártunk , amelyek az önfenntartó körkörös gazdaságnak köszönhetően kap második életet anélkül, hogy a meglévő erdeinket érintené.

Környezetbarát anyagok

Üveget és alumíniumot használunk, amelyek újra és újra újrahasznosíthatóak, hogy strapabíró, nagy vizuális hatású termékeket állítsunk elő, valamint PET-et olyan biztonságos felületekhez, amelyek nem bocsátanak ki káros anyagokat a gyártási ciklus és a használat során.

Termék tartóssága

Hosszabb életciklusú termékeket tervezünk, hogy csökkentsük a hulladék mennyiségét és magas minőségi színvonalat kínáljunk.

UNI EN ISO 14001

Környezetirányítási rendszerünket az UNI EN ISO 14001 szabványnak megfelelően tanúsítottuk .

Belső logisztika

A vállalaton belüli minden mozgást optimalizáltunk, hogy minimalizáljuk az energiaforrások pazarlását és a CO 2 termelést .

Szállítás

A szállítmányokat a terek és a szállítási útvonalak optimalizálásával szervezzük, hogy csökkentsük a bolygó CO 2 -kibocsátását .

Csomagolás

Kizárólag újrahasznosított papírból készült dobozokat használunk, fokozatosan csökkentve a műanyag felhasználást, hogy teljesen környezetbarát anyagokra cseréljük .

„Zöld Élet” hozzáállás

Megszüntettük a műanyag felhasználást irodáinkban és termelésünkben vízadagolók felszerelésével és az ipari tevékenységeink során keletkező hulladékok újrahasznosításával .

Zöld technológia

100%-ban természetes anyagokat választottunk , amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak az innovatív eljárások közül, mint például a szinterezési technológia, amely lehetővé teszi a kerámia kő készítését ragasztók vagy szennyező anyagok használata nélkül.

Innováció

Folyamatosan keresünk olyan egyedi anyagokat és nyersanyagokat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk a piacnak jellegzetes dizájnnal.

Energiagazdálkodás

Folyamatosan nyomon követjük az általános fogyasztást, és rendszerszintű fejlesztési intézkedéseket határozunk meg energiafelhasználás optimalizálása érdekében .

Optimalizált terek

Csökkentjük az építőanyag-pazarlást azáltal, hogy optimalizáljuk a tereket olyan berendezési megoldásainkkal, amelyek széleskörű modularitásuknak és testreszabási lehetőségeiknek köszönhetően alkalmazkodnak a különböző építészeti stílusokhoz.

íváncsi az aktuális dizájntrendekre a lakberendezésben?

A Colombini Group évente megjelenő magazinjából minden évben újabb inspirációkat gyűjthet közvetlenül a gyártótól és legelismertebb tervezőitől.

Bono Design / Colombini Group