AEG

Mindig egy lépéssel mások előtt

Az AEG készülékek világában megtalálja azt az intelligens technológiát és reszponzív dizájnt, mely garantálja a kivételes teljesítményt és hatékonyságot minden alkalommal.

Konyhaművészet magasabb szinten

Tanuljon új konyhai technikákat, és kísérletezzen új alapanyagokkal! Az AEG sütők széles kínálatában biztosan megtalálja hozzá az ideális társat. Használhat hőlégkeverés programot, gőzt, mikrohullámú funkciót, szuvidolhat vagy akár kombinálhatja is ezeket. Bármilyen ételt is főz, az finomabb és táplálóbb lesz egy AEG gőzsütőben.

Süssön úgy mint egy profi

Készítsen tökéletes süteményeket, rusztikus kenyereket otthonában. A nagy sütőtérben egyenletesen sül át minden falat. A tűzhely sütőjében olaj nélkül is készíthet ropogós sültkrumplit a lyukacsos AirFry tepsin.

Emelje új szintre a főzést

A hatékony páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap nagyobb szabadságot kínál a konyha kialakításában. Nem kell külön helyet találnia a főzőlapnak és az elszívónak. Szabadjára engedheti kreativitását konyhája megtervezésekor.

Innovatív mosogatógépek

Az AEG mosogatógépek olyan egyedülálló, erőforrás-hatékony programokat kínálnak, amelyek segítségével vizet és energiát takarítanak meg anélkül, hogy ez befolyásolná a mosogatás hatékonyságát. Emellett, bizonyos modellek innovatív funkciókkal teszik még egyszerűbbé a mosogatást. Ilyen például a világ első felemelhető kosara, amely segíti az edények be- és kipakolását.

Mos, frissít, ápol és megtakarít

Az AEG mosógépekkel időt, vizet és még az "A" energiaosztályú készülékeknél is akár 30%-kal több energiát* takaríthat meg. Mindeközben ruhái hosszú ideig úgy néznek ki, mintha újak lennének. *Energiafogyasztás tekintetében, az EU energiafogyasztási küszöbértékét figyelembe véve.

Letölthető AEG katalógusok

Beépíthető konyhagépek

Beépíthető konyhagépek 2023 [EN]

Sous Vide Gőzsütők [de]

Mosógépek és szárítógépek 2019

Mosógépek és szárítógépek 2020

Mosógépek és szárítógépek 2023 [de]