Isla

Modern

Konyhabútor

Inspirálódjon Isla modern konyhabútor kompozíciókkal

Isla 01

Isla 02

Isla 03

Isla 04

Isla 05

Isla 06

Kiemelt tulajdonságok és funkciók

Beépített fogantyúval ellátott ajtó

A jellegzetes gyémántcsiszolású ajtó az ívelt szimmetrikus felületmegmunkálásnak köszönhetően modernebb megjelenést kölcsönöz Islában.

Nyitott elemek karbon felülettel

A fém nyitott elem ideális a felsőszekrények hozzáférhető helyekkel való kiterjesztésére a kényelem érdekében. De egyben moduláris rendszerező készletet ad a tervező kezébe.

Változatos tartozékkínálat

A dedikált tartozékok, mint például a kihúzható kenyérkosárral ellátott egység, még több lehetőséget adnak a tér optimalizálására és kihasználására.

Kiterjeszthető dizájnkészlet

Még a nappali sarok is berendezhető az Isla funkcionális és sokoldalú megoldásaival.

Kompatibilitás a legtöbb bútorcsaládunkkal

A konyhai tervébe könnyen integrálhatóak az Artec termékcsalád további elemei, mint például a Groove nyitott elemek. Egyben további színekkel is kiegészíthetjük a rendelkezésre álló palettát.

Gyártó
ColombiniCasa
Gyártás helye
San Marino

Színpaletta Isla modern konyhabútor családhoz

Olmo siberiano
Rovere miele
Bianco ghiacchio
Te Verde
Bianco satinato
Grigio pietra satinato
Grafite satinato

Fogantyú kínálat Isla modern konyhabútor családhoz

ISLA

Árak

Isla
ColombiniCasa
Modern
Konyhabútor
Árlista

Letöltések

ColombiniCasa
Isla
Modern
Konyhabútor
Katalógus
Isla
Modern
Konyhabútor
Elemlista

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.