Lungomare

Modern

Konyhabútor

Bono Design / Bútorok / Lungomare

LUNGOMARE konyháink a legkedveltebbek Vevőink körében, rengeteg színben rendelhetőek, köztük is a hazai favorit, a magasfényű fehér. Modern olasz konyhabútorunk az esztétikum és a funkcionalitás ötvözésével új tereket alakít ki és rendkívül eredeti kompozíciókat hoz létre. A színek és formák kifinomult egyensúlya elegáns kompozíciót alkot, eleganciát és időtlenséget hoz a konyhába.

Inspirálódjon Lungomare modern konyhabútor kompozíciókkal

Lungomare 01

Lungomare 02

Lungomare 03

Lungomare 04

Lungomare 05

Lungomare 06

Lungomare 07

Lungomare 08

Lungomare 09

Lungomare 10

Kiemelt tulajdonságok és funkciók

Up78 elem

Az új Up78elem ötvözi az esztétikai vonzerőt és funkcionalitást. A legmagasabb, 78 cm-es korpusz a legjobban kihasználható tárolóelem.

Lytos blokk

A Lytos blokk éppen a megfelelő térfogattal rendelkezik a szigetek, félszigetek és dinamikusabb lineáris megoldások létrehozásához, amelyek új tereket szab ki és rendkívül eredeti kompozíciókat hoz létre.

Ajtók 22 mm vastagsággal

Az új 22 mm vastag ajtó Fenix és PET kivitelben, a táblázatban szereplő összes lakk színben és fa furnérozott és texturált dekoratív kivitelben is kapható.

Keretes ajtók

A Lungomare keretes ajtó letisztult és jellegzetes vonalakkal. Standard keret Alluminio, Nero, Tecno Nero és Champagne felületkezeléssel, és félig átlátszó, átlátszó füstölt és nem tükröződő üveggel választható

Szalag panel

A tartozékokkal kiegészített szalagburkolati rendszer esztétikus megjelenésű funkcionális elem. A kiegészítőkkel, például polcokkal és pohártartókkal szerelve lehetővé teszi, hogy a munkaterületet mindig rendben és jól szervezetten tarthassa.

Modular elem

Megnövelti a tárolókapacitást ezeknek a kis polcoknak köszönhetően, ahol különféle tárgyakat tárolhat a könnyű hozzáférhetőség kényelmével.

Under rudazat

Tökéletes hely a merőkanalak és edények felakasztására, és fűszeres üvegek is ráaggathatóak. Elérhető Alluminio és Nero kivitelben is.

Up&up

Bármilyen készletet és hozzávalót szem előtt helyezhetsz el a padlótól a mennyezetig nyúló tárolórendszerben

Infinity

Kiváló nyitott tárolórendszer tágas rekeszekkel alsószekrényekhez, tálalókhoz

Library 30

A Lungomare konyhákhoz tökéletesen illeszkedő térelválasztó elem rengeteg pakolófelülettel.

Espace nyitott elemek

Vonzó és funkcionális nyitott rekeszek a konyhabútorba integrálva, akár LED világítással. A polcok elülső fémprofilja Alluminio, Champagne vagy Nero felülettel elérhető, amely tökéletesen illeszkedik a lábazathoz, hornyokhoz vagy fogantyúkhoz.

Üvegajtós Espace egységek

A fém- és üvegkeretes ajtókkal rendelkező Espace egységek a minden kivitelben elérhetőek és kombinálhatóak, így jobban összehangolhatók a konyhai kompozíció különböző elemeivel.

Moduláris mélyfiókok

A mély fiókok kiváló megoldást jelentenek a konyhai kiegészítők rendszerezéséhez. A rendelkezésre álló különféle modulok lehetővé teszik a fiókrendszer teljes testreszabását.

Kihúzható mély tárolórendszer

A kihúzható mély fiókok az alsó és a magas egységekből segítenek a legtöbbet kihozni, és lehetővé teszik még a konyha legkevésbé hozzáférhető részeit is optimálisan kihasználni. Fémből készülnek antracit bevonattal, masszívak és olyan mechanizmussal rendelkeznek, amely rásegít a kihúzásukra.

Főzőlap beépített elszívórendszerrel

Ahol nem lehetséges vagy esztétikus a hagyományos páraelszívók felszerelése, ott lehet praktikus ez a kombinált megoldás. Optimalizálja a a rendelkezésre álló teret és megoldja a füstelszívást is a konyhában.

Tratto lábak reggelzőpulthoz

Egy olyan elem, amely jellegzetes megjelenést kölcsönöz a konyhának. Az összhanghoz fontos, hogy megfelelő stílust válasszuk a modern és városi designhoz

Crystal támaszték

Az elegáns és minimalisztikus alternatíva reggelizőpultok alátámasztásához

Gyártó
ColombiniCasa
Gyártás helye
San Marino

Színpaletta Lungomare modern konyhabútor családhoz

Bianco neve
Bianco puro
Mandorla
Cachemire
Grigio città
Grigio oxford
Grigio londra
Grigio daytona
Grigio fango
Grigio antracite
Nero intenso
Ocra
Rosso vino
Aloe
Frassino bianco puro
Noce bianco
Rovere gesso
Ilice wood
Noce beige
Eucalipto argento
Royal oak
Eucalipto
Fossil wood
Calacatta
Cemento artico
Cemento masdar
Fusion
Vesuv
Stone grey
Grigio acciaio
Bronzo spazzolato
Grigio titanio
Corallo
Agave
Grigio Dorian
Bianco opaco
Bianco
Canapa
Oliva
Cadaques
Vesuv sabbia
Noce gold
Jungle natural
Bianco neve lucido
Bianco neve opaco
Grigio città opaco
Grigio seta opaco
Visone opaco
Grigio fango opaco
Acciaio champagne
Bianco malta laser
Grigio malta laser
Kaki malta laser
Taupe
Wine
Grigio perla
Green alga
Ardesia
Semitrasparente [üveg]
Trasparente fumé [füstüveg]
Stop sol [füstüveg]

Fogantyú kínálat Lungomare modern konyhabútor családhoz

CLICK
ELEGANT
FIOCCO 16
FIOCCO 22
LUNA
LUNA
SLO
SLO
PLANET
PLANET
PLATE
GALLERY
REPORT
LIMA 32
LUNA 32
LUNA 32
TRENDY
TRAPEZIO
RIVER
PUSH-PULL

Árak

Lungomare
ColombiniCasa
Modern
Konyhabútor
Árlista

Letöltések

ColombiniCasa
Lungomare
Modern
Konyhabútor
Katalógus
Lungomare
Modern
Konyhabútor
Elemlista

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Bútorok / Lungomare