Quadra

Modern

Konyhabútor

Bono Design / Bútorok / Quadra

QUADRA konyhánkat a minimalista design, a kedvező árfekvés és a hihetetlen széles elemválaszték teszi vonzóvá.  QUADRA konyhabútorunk modern vonalvezetésével és minimalista kialakításával tökéletes választás a kortárs otthonok egyéni stílusú berendezéséhez. Frontjainak színpalettáját úgy tervezték, hogy tónusban illeszkedjen a fahatású, a texturált és dekoratív felületekhez is.

Inspirálódjon Quadra modern konyhabútor kompozíciókkal

Quadra 01

Quadra 02

Quadra 03

Quadra 04

Quadra 05

Kiemelt tulajdonságok és funkciók

Tárolási megoldások

Az Infinity könyvespolc és a Groove terminálok tökéletes megoldást kínálnak könyvek és tárgyak tárolására, vagy a konyha összekapcsolására a ház más helyiségeivel.

Alsó polcok

Különféle megoldások a szekrény alatti terek funkcionalitással és dizájnnal való felszerelésére

Nyitott polcok

Nyitott egységek, amelyek váratlan terek létrehozásával gazdagítják a konyhát

Konyhatechnológia

Főzőhely egy szigeten vagy félszigeten páraelszívó nélkül a szoba közepén? Az indukciós főzőlaphoz integrált elszívórendszerrel rendelkező többfunkciós főzőlapok kínálatának köszönhetően most megteheti szigetmegoldásainkba integrálva.

ColombiniCasa bútorcsaládok

A nappali egy egyedi tér, amely a bútorok stílusának, de mindenekelőtt a Living and Kitchen sorozatok által megosztott felületeknek köszönhetően tökéletes folytonosságban berendezhető.

Stílusos részletek

Kecses és egyedi fogantyúk, amelyek stílusos részletekkel szabják személyre a konyhát

Gyártó
ColombiniCasa
Gyártás helye
San Marino

Színpaletta Quadra modern konyhabútor családhoz

Frassino bianco puro
Noce bianco
Rovere gesso
Royal oak
Cemento artico
Fusion
Grigio titanio
Corallo
Agave
Grigio Dorian
Bianco opaco
Canapa
Cadaques
Semitrasparente [üveg]
Trasparente fumé [füstüveg]
Stop sol [füstüveg]

Fogantyú kínálat Quadra modern konyhabútor családhoz

TRIADE
LYBRA
DIMENSION

Árak

Quadra
ColombiniCasa
Modern
Konyhabútor
Árlista

Letöltések

ColombiniCasa
Quadra
Modern
Konyhabútor
Katalógus
Quadra
Modern
Konyhabútor
Elemlista

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Bútorok / Quadra