Volo

Modern

Gyerekbútor

Inspirálódjon Volo modern gyerekbútor kompozíciókkal

Volo C 101

Volo C 102

Volo C 103

Volo C 104

Volo C 105

Volo C 106

Volo C 107

Volo C 108

Volo C 109

Volo C 110

Volo C 112

Volo C 113

Volo C 114

Volo C 115

Volo C 117

Volo C 119

Volo C 120

Kiemelt tulajdonságok és funkciók

Split kollekció

A hálószobagarnitúrából, tolóajtós szekrényből és paneles ágyból álló Split vonalat a színes betétek jellemzik, amely a kollekció összes egyszínű felületében elérhető.

Tall fogantyú

Lineáris teljes magasságú fogantyú lengőajtókhoz és fiókokhoz, Bianco Opaco, Grigio Dorian és Grigio Titanio kivitelben.

Jolly elem

A két szekrény közé helyezhető Jolly nyitott elem kibővíti a lehetséges konfigurációk skáláját. Mind a hátsó panel, mind a polcok a kollekció minden kivitelében elérhetőek.

Playwood®

Innovatív és könnyen összeszerelhető bútorrendszer a csatlakozónak köszönhetően, amely nem igényel lyukakat a paneleken. A Playwood® jellegzetessége a modern kialakítású csatlakozó, amely lehetővé teszi a tárolókockák egyszerű összeszerelését és szétszedését, így bármikor és tetszés szerint mozgathatók és újra összeszerelhetők.

Drop és Bing panelek és fogantyúk

Ugyanaz a forma és kialakítás a fogantyúkhoz és a felszerelt Drop és Bing panelekhez. A stílusok összehangolása, amely lehetővé teszi, hogy a formákkal játsszon, hogy egy csipetnyi fiatalos szórakozást adjon a gyerek hálószobájának.

Gyártó
ColombiniCasa
Gyártás helye
San Marino

Színpaletta Volo modern gyerekbútor családhoz

Rovere white
Rovere gesso
Ciliegio bianco
Rovere cognac
Royal oak
Cemento artico
Grigio titanio
Albicocca
Orchidea
Blu Egeo
Grigio Dorian
Bianco opaco
Oliva
Cadaques
Giallo zafferano
Trasparente [üveg]
Trasparente fumé [füstüveg]
Stop sol [füstüveg]
Specchio [tükör]

Fogantyú kínálat Volo modern gyerekbútor családhoz

FOL
P11
SEM
BING
32 mm
DROP
32 mm
MASK
32 mm
BEN
96 mm
VER
96 mm
BIS
160 mm
DER
160 mm
GAB
160 mm
LIG
160 mm
PUL
160 mm
PURA
160 mm
SAK
160 mm
VER
160 mm
BLADE
445 / 595 / 895 / 1195 mm
TALL
154 / 314 / 634 / 954 / 1274 / 1594 / 1914 / 2234 / 2554 mm

Letöltések

ColombiniCasa
Volo
Modern
Gyerekbútor
Katalógus
Volo
Modern
Gyerekbútor
Elemlista

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglajon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.