Klasszikus konyhabútorok

Bono Design / Konyhabútorok / Klasszikus konyhabútorok

Opera

Klasszikus

Konyhabútor

Opera
Klasszikus
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

OPERA konyháink rendelhetők tömörfa és festett kivitelben is. A világos tónusok kedvelőinek igazi kedvence lehet ez a klasszikus típus.

Armonia

Klasszikus

Konyhabútor

Armonia
Klasszikus
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

ARMONIA konyhabútorunk a rusztikus és a klasszikus stílus elemeit is magán hordozza, szép fakeretei dió színre pácoltak.

Sinfonia

Klasszikus

Konyhabútor

Sinfonia
Klasszikus
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

SINFONIA tömörfa keretes klasszikus konyhabútorunk igazi unikum szögletes formáival, nyitott végelemeivel és díszített üveges frontjaival.

Mida

Klasszikus

Konyhabútor

Mida
Klasszikus
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

MIDA klasszikus konyhánk a stílus igazi képviselője. Valódi fakeretes kivitel íves felső részekkel és széles elemválasztékkal.

Miért válassza a ColombiniCasa klasszikus konyhabútorát?

Colombini Casa olasz klasszikus konyhabútorainkat a prémium minőség és a tradicionális stílus egyedi kombinációja jellemzi. A bútorgyár világszerte híres kiváló minőségű klasszikus konyhabútorairól, amelyek ötvözik esztétikumot és a funkcionalitást. Luxus megjelenésükkel és gazdag díszítéseikkel hozzájárulnak az otthonok elegáns és stílusos kialakításához.

Kiváló minőség és precíz kivitelezés

Az olasz Colombini Casa konyhabútorok kiemelkednek a konyhák mezőnyéből a kiváló minőségű fa alapanyagok használata és a precíz kivitelezés révén. Az olasz bútorgyártás hosszú hagyományokra tekint vissza, és a Colombini Casa múltja is ebben a hagyományban gyökerezik. 1965 óta a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják ezeket a bútorokat, és a legújabb technológiai fejlesztésekkel párosítva biztosítják a tartósságot és a funkcionalitást. Az 1985-től teljesen automatizált, és mai kor igényeire szabott just-in-time gyártási rendszernek köszönhetően a klasszikus konyhák gyártási ideje az egyedi bútorok között rövidnek számító 8-10 hét.

Kifinomult elegancia és egyedi stílus

Az olasz Colombini Casa konyhabútorok egyedülálló stílust képviselnek, amely az olasz tradicionális elemeket ötvözik a modern és az innovatív megoldásokkal. Az olasz tervezőcsapat által megálmodott bútorok egyedi megjelenést kölcsönöznek a konyhának, és lehetővé teszik, hogy az olasz életérzést kedvelő vásárlóink személyre szabottan alakítsák ki az otthonukat.

Funkcionalitás és ergonómia

Mérnökeink a tervezés során figyelembe veszik a konyha használatának mindennapos kihívásait, és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek megkönnyítik az életet és maximalizálják a tárolókapacitást, a munkafelületeket és a mozgásteret.

Választék és testre szabhatóság

Az olasz Colombini Casa a konyhabútorok széles választékát kínálja, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megtalálják az igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelő megoldást. A egyedi opciók révén a vásárlók szabadon választhatnak a színek, anyagok, méretek és kiegészítők között, így teljes mértékben személyre szabhatják a konyhájukat.

Klasszikus típusaink fogantyúval

Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus vonalakat kedvelők számára az Opera, a Mida, az Armonia és a Sinfonia tömörfa keretes konyháink. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a színeket, a textúrákat és akár még a típusokat is kombináljuk akár egy konyhán belül is, hogy a legmegfelelőbb kompozíciót alkothassuk meg Önnek.

Tartósság és értékállóság

Az olasz Colombini konyhabútorok hosszú távú befektetést jelentenek az otthonba. A kiváló minőségű faanyagok és a gondos, odafigyelő tervezés révén ezek a bútorok hosszú éveken át megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat, így biztosítva az értékállóságot és vásárlóink elégedettségét.

A Colombini Casa klasszikus konyhabútorok

Az olasz esztétika, az átgondolt funkcionalitás és a magas minőség tökéletes egyensúlyát képviselik. A prémium minőségű alapanyagok, a kifinomult tervezés, valamint a tökéletes testreszabhatóság együttesen teszik őket ideális választássá azoknak, akik otthonukat olasz konyhabútorral szeretnék berendezni. Az olasz Colombini Casa bútorok nem csupán egy egyszerű berendezési tárgyak, hanem olyan értékek, amelyek élettel és stílussal töltik meg az Ön otthonát is. A luxus megjelenés és a gazdag díszítések egyedülálló stílust és karaktert kölcsönöznek majd otthonának, ami kifinomultságot és méltóságot sugároz. Összességében a Colombini Casa klasszikus konyhabútorai nemcsak luxus megjelenésűek és elegánsak, hanem tartósak és időtlenek is, ami ideális választássá teszi őket minden otthon számára.

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglajon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Konyhabútorok / Klasszikus konyhabútorok