Mida

Klasszikus

Konyhabútor

MIDA klasszikus konyhánk a stílus igazi képviselője. Valódi fakeretes kivitel íves felső részekkel és széles elemválasztékkal. Komponenseinek részleteiben rejlik időtlen szépségének titka: Midas, egy tartós konyha. A dekorációtól a kiegészítőkig, a kiegészítőktől a tipikusan hagyományos elemekig a berendezés kellemes utazás lesz a klasszikusban rejlő lehetőségek felfedezéséhez.

Inspirálódjon Mida klasszikus konyhabútor kompozíciókkal

Mida 01

Mida 02

Mida 03

Mida 04

Mida 05

Mida 06

Mida 07

Mida 08

Mida 09

Kiemelt tulajdonságok és funkciók

Fa ajtók

A Mida fa ajtóinak felülete egy nagyon eklektikus klasszikus stílust képvisel. Változatos fogantyúkínálatunkból párosítva hozzá a megfelelőt, a hagyományos klasszikustól a kortársig minden összhatás elérhető

Nyitott elem

A faragások és díszítések a nyitott polcokkal és lamellával ellátott elemeken keresztül is romantikus stílust határoznak meg.

Alba reggeliző pult

A konyhasziget nem csak sokkal több munkafelületet jelent, hanem lehetőséget is kínál új, kellemes terek kialakítására, mint például a praktikus Alba reggelizőpult.

Duplán nyíló fali egység

A duplán nyíló fali elem ideális megoldás kompozíciók oldalnézetű befejezéséhez, praktikum a mindennapi használat során.

Tárolórendszerek

A szitanyomásos üvegajtóval ellátott, szekrény a legapróbb részletekig kidolgozott, különleges hátlappal és üvegpolcokkal.

Klasszikus minden részletében

A tányértartó, a karnis és a nyitott terű szekrények mind funkcionális alkatrészek, amelyeket klasszikus stílusban kínál a Mida bútorcsalád.

"Hagyma" lábak

Az opcionális kiegészítők, mint a „hagyma” láb az alsószekrényekhez, kiválóan kiemelik a Mida hagyományos stílusát.

Gyártó
ColombiniCasa
Gyártás helye
San Marino

Színpaletta Mida klasszikus konyhabútor családhoz

Mida Naturale Bianco
Mida Naturale Avorio
Mida Naturale Dorian
Mida Naturale Verde
Mida Rovere Crudo
Trasparente Check Screen [szitanyomott üveg]

Fogantyú kínálat Mida klasszikus konyhabútor családhoz

ALLEGRA
ALLEGRA POMOLO
ALLEGRA POMOLO CRISTALI
DORIA
DORIA POMOLO
ARLES
ARLES POMOLO
BARBER
BARBER POMOLO
VALLE
VALLE POMOLO
EPOCA
CERAMICA
CONCHIGLIA
VINTAGE

Árak

Mida
ColombiniCasa
Klasszikus
Konyhabútor
Árlista

Letöltések

ColombiniCasa
Mida
Klasszikus
Konyhabútor
Katalógus
Mida
Klasszikus
Konyhabútor
Elemlista

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.