Rólunk

Bono Design / Rólunk

Bono Design Stúdióban a San Marino-i központú Colombini Group forgalmazó és design partnereként elkötelezettek vagyunk abban, hogy Vásárlóink olyan minőséget ismerhessenek meg, mely kifejezi az olasz életérzést. Személyre szabott megoldásokban gondolkozunk, melyek megkönnyítik az emberek mindennapjait, s mindezt prémium minőségben. Több, mint huszonöt éves bútortervezői és konyhagép tanácsadói szakmai tapasztalat birtokában nem sajnáljuk az időt az Ügyfelek igényeinek  megismerésére: arra, hogy megtervezzük és megalkossuk azokat a bútor kompozíciókat és belső tereket, amelyeket Vevőink valóban örömmel használnak majd. Egy új bútor tervezésénél első lépésként mindig megbeszéljük, hogy Vásárlóink hogyan szeretnék használni az adott összeállítást. Számunkra az átgondolt tervezés azt jelenti, hogy egyszerűbbé tesszük bútoraink használatát, kellemesebbé az otthon  töltött időt. Vevőinket arra biztatjuk, hogy használják és élvezzék a legújabb konyhatechnikai innovációkat és a valódi olasz design nyújtotta lehetőségeket. Tervezőink, szállítóink és a beszerelést végző profi asztalos szakembereink is azon fáradoznak, hogy Önnek is legyen alkalma  megtapasztalni, milyen a stílus prémium minőségben. BONO DESIGN •   Prémium bútorok stílusos otthonokhoz

Nagy lehetőségek stúdió méretben 

Jöjjön el Stúdiónkba és kiállított konyha enteriőrjeinken keresztül ismerje meg a Colombini bútorainak minőségét, az ötletes megoldásokat és a páratlan olasz designt. / néhány fotó Stúdiónkról:

 Tekintse meg legújabb design kollekcióinkat!

Jöjjön el bemutatótermünkbe és kiállított enteriőrjeinken keresztül ismerje meg a Colombini bútorok minőségét és stílusát. Ha Ön prémium kategóriás konyhabútorra, beépíthető készülékre, étkezőre, nappali bútorra, hálószoba bútorra, vagy ötlet és színgazdag gyerekszoba bútorra vágyik, akkor a legjobb helyen jár és egységes stílusban rendezheti be otthonát. A beépíthető készülékek között az AEG , az Electrolux, a Smeg, a Cata, a Falmec, az Elica és a Blanco kiemelt partnereként  EXTRA KEDVEZMÉNYEKKEL várjuk Vevőinket, győződjön meg róla Ön is személyesen, vagy kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Az alapító megjegyzése

A Bono Design stúdió létrehozásával ügyfeleinknek olyan prémium minőségű olasz bútorokat szeretnénk kínálni, amelyek szebbé, vidámabbá teszik mindennapjaikat és kifejezik az olasz életérzést.

Vevőinket arra biztatjuk, hogy használják és élvezzék a legújabb bútor innovációkat és a valódi olasz design nyújtotta lehetőségeket.

Bútortervezőink, szállítóink és profi asztalos szakembereink is azon fáradoznak, hogy Önnek is legyen alkalma megtapasztalni, milyen az olasz stílus prémium minőségben.

Kosztolník Csaba
Bono Design alapító

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Rólunk