Golf

Modern

Ifjúsági bútor

Inspirálódjon Golf modern ifjúsági bútor kompozíciókkal

Golf Y01

Golf Y02

Golf Y03

Golf Y04

Golf Y05

Golf Y06

Golf Y07

Golf Y08

Golf Y09

Golf Y10

Golf Y11

Golf Y12

Golf Y13

Golf Y14

Golf Y15

Golf Y16

Golf Y17

Golf Y18

Golf Y19

Golf Y20

Golf Y21

Golf Y22

Golf Y23

Golf Y24

Golf Y25

Golf Y26

Golf Y27

Golf Y28

Golf Y29

Golf Y30

Golf Y31

Golf Y32

Golf Y33

Kiemelt tulajdonságok és funkciók

Terek, ahol növekedni lehet

A termékcsalád a kreativitást és a dizájnt képviseli, így Ön a legtöbbet hozhatja ki a terből. Az egymással integrálható moduláris rendszerek olyan színvilágot, anyagokat és jellegzetes elemeket hoznak létre, amelyek kifejezik az ott tartózkodó tinédzser személyiségét.

A tér elosztása

A tinédzsereknek rugalmas, többfunkciós térre van szükségük, amely többféle célra használható. Tervezés a kollekció rendszereivel lehetővé teszi valódi szobák kialakítását a szobákon belül. A „hálószoba otthonként” értelmezve, pont úgy, ahogy a tinédzserek jellemzően érzik magukat ebben az élettérben

A tér optimalizálása

Növekednek, és a szenvedélyeik is. A tinédzserek szobáiban szükség van a gyűjtemények és személyes tárgyak tárolására. A szisztémás kollekció lehetővé teszi a padló- és falfelület legjobb kihasználását. Minden tárolóelem tökéletes helyévé válhat, mindannak amit a szívükbe zártak.

Tárolás

Egy tinédzser szobája sem pusztán haszonelvű. Ez szimbolikus is, és tükröznie kell, kifejeznie és konnotálnia kell a személyiségüket. A kollekcióban található gardróbszekrények ezt az igényt elégítik ki az ajtószínek és grafikák változatosságával, valamint a jellegzetes fülkékkel és könyvespolcokkal váltakozó kialakításukkal.

Tanulás

A tanulás egy ideig elfoglalja tinédzsereinket. Sikerükhöz elengedhetetlen a támogató tér. És ugyanilyen fontos az a képessége, hogy megfeleljen a különböző megközelítéseknek: vannak, akiknek békére és nyugalomra van szükségük, és vannak, akiknek érezniük kell, hogy „ölelkeznek” azok által, amelyeket a legjobban szeretnek. A kollekció számos módszert kitalált a hálószobában dolgozó területek kialakítására. Nem csak székek és íróasztalok, hanem valódi, egyedi tervezésű terek

Gyártó
ColombiniCasa
Gyártás helye
San Marino

Színpaletta Golf modern ifjúsági bútor családhoz

Rovere white
Rovere Dorian
Ciliegio bianco
Noce naturale
Noce
Eucalipto
Cemento masdar
Malta
Feltro
Grigio titanio
Verde Alpi
Cipria
Rosa bubble
Corallo
Domy
Agave
Grigio Dorian
Bianco opaco
Bianco UV
Desert
Canapa
Basalto
Moka
Cadaques
Blu opale
Giallo zafferano

Fogantyú kínálat Golf modern ifjúsági bútor családhoz

GIN
BALL
PIN
P99
BUL
DASH
DOT
MEKA
META
MUN
NIK
POM
TWIST
LOV
ROD
TOY
GIG
MIRA
SET
VIM
P11
BIS
160 mm
PUL
160 mm

Letöltések

ColombiniCasa
Golf
Modern
Ifjúsági bútor
Katalógus
Golf
Modern
Ifjúsági bútor
Elemlista

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.