Nappali bútorok

Bono Design / Nappali bútorok

Golf

Modern

Nappali bútor

Golf
Modern
Nappali bútor
inspirációk, katalógus

Bútor, amely kiemeli a természetességet és üdvözli a fényt. A friss, élénk és kötetlen légkörért. Fontos és nyitott terek, lágy színű textúrák és meleg fafelületek keveréke.

Golf

Modern

Könyvespolc

Golf
Modern
Könyvespolc
inspirációk, katalógus

A könyvespolc minden berendezési igénynek megfelel: falra szerelhető, padlón álló, függesztett, térelválasztó, fej feletti tárolóval, hátlappal vagy anélkül vagy akár végegységként. Megoldást kínál az otthon bármely helyiségének testreszabásához: konyhák, nappalik, hálószobák és gyerekszobák esetében is.

Volo

Modern

Nappali bútor

Volo
Modern
Nappali bútor
inspirációk, katalógus

A Volo olyan egyedi és dizájnelemeket kínál, amelyek gazdagítják a lakberendezési kompozíciót minden szegletben és helyen, ahol élni és lakni lehet.

Volo

Modern

Könyvespolc

Volo
Modern
Könyvespolc
inspirációk, katalógus

Válasszon a falra szerelhető és függeszthető modulokat az Infinity könyvespolc megoldásai közül

Arcadia

Klasszikus

Nappali bútor

Arcadia
Klasszikus
Nappali bútor
inspirációk, katalógus

Klasszikus és kortárs belső terek időtlen stílusú bútormegoldásokkal dúsítva egy erős egyéniségű nappali bútor összeállításokhoz. Könnyű, finom árnyalatok és kifinomult részletek. Így minden helyiségben egy szimfónia szól, amelyet az anyag és a szín kombinálásával írnak.

Arcadia

Klasszikus

Könyvespolc

Arcadia
Klasszikus
Könyvespolc
inspirációk, katalógus

Könnyű, finom árnyalatok és kifinomult részletek. Így minden helyiség egy szimfóniában van megkomponálva, az anyagok és színek kombinálásával, még a könyvespolcok esetén is

Colombini: Olasz design és a minőség szimbóluma

Az olasz Colombini márka egy világhírű bútorgyártó brand, mely a kimagasló tervezésnek és magas szintű gyártásnak köszönhetően kiváló minőségű és stílusos bútorokat kínál a modern lakberendezés szerelmeseinek. Különösen kiemelkedőek a Colombini nappali bútorai, TV falai és könyvszekrényei, melyek a funkcionalitást és az esztétikát tökéletesen ötvözik.

Kiváló minőségű anyagok használata és precíz gyártástechnológia

A Colombini bútorokat az olasz szakemberek kiváló minőségű anyagok felhasználásával és precíz munkával készítik. A kifinomult részletek és a magas színvonalú kivitelezés mind termékeink egyediségét és exkluzivitását hangsúlyozzák. Az egyedi formatervezésű elemek és a prémium minőségű dekor felületek, valamint a fém kiegészítők és üveges elemek felhasználása teszi lehetővé, hogy a Colombini bútorok kitűnjenek a tömegből és egyedi stílust kölcsönözzenek az Ön otthonának is.

Funkcionalitás és tárolókapacitás

A Colombini nappali bútorai és könyvszekrényei nem csupán stílusosak, hanem rendkívül funkcionálisak is. Ezek a bútorok általában több elemből, polcból és fiókból állnak, így nagy tárolókapacitást kínálnak a könyveknek, dekorációs tárgyaknak és egyéb lakberendezési elemeknek. Emellett a TV falak kialakítása lehetővé teszi a modern LED TV-k és egyéb médiaeszközök elegáns elhelyezését, miközben rejtett tárolókat és kábeleltakaró megoldásokat is tartalmaznak.

Rugalmas kialakítás és Testreszabhatóság

A Colombini bútorok különlegessége, hogy rugalmas kialakításuknak és testreszabhatóságuknak köszönhetően alkalmazkodnak az otthon egyedi igényeihez és stílusához. A moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kiválasszák és kombinálják a különböző elemeket, így létrehozva egy valóban személyre szabott nappali teret vagy TV falat. Ezáltal minden otthon egyedi és egyéni megjelenést kap, ami tükrözi a tulajdonosok egyedi ízlését és stílusát.

Esztétikus megjelenés és valódi olasz design

A Colombini bútorokat az olasz elegancia és stílus jellemzi. Az egyedi design elemek, a letisztult vonalak és az innovatív formák az otthonok kiemelkedő részévé teszik ezeket a bútorokat. A gyár tervezői különös figyelmet fordítanak a részletekre és az arányokra, így egyensúlyban tartva a funkcionalitást és az esztétikumot. Nappali bútoraink exkluzív és luxus légkört teremtenek, amely az otthon meghitt és elegáns hangulatát erősíti.

Stílusos Megoldások és Széles Választék

A Colombini nappali bútorai, TV falai és könyvszekrényei óriási elemválasztékkal, valamint széles színpalettával rendelkeznek. Legyen szó akár minimalista modern, akár klasszikusan elegáns, akár extravagáns designról, kollekcióinkban mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást. A különböző színek, textúrák és kiegészítők lehetővé teszik, hogy Ön a saját egyedi ízléséhez és otthona stílusához igazítsa nappalijának bútorait.

Exkluzív minőség és design

A Colombini gyár nappali bútorai, TV falai és könyvszekrényei kiválóan illeszkednek minden térbe és hozzájárulnak az otthon designjának kialakításához. Az exkluzív minőség és design, a funkcionális kialakítás, a rugalmas testreszabhatóság és a stílusos megjelenés mind együttesen teszik bútorainkat tökéletes választássá a modern lakberendezés szerelmeseinek. Ezek a nappalik nemcsak szépek és esztétikusak, hanem praktikusak és funkcionálisak is, így a nappalijukban Önök is élvezhetik a kényelmet és a visszafogott luxust. Legyen szó egy modern városi lakásról, vagy egy elegáns vidéki házról, a Colombini bútorok egyaránt tökéletes választást jelentenek otthona új designjának a kialakításához.

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Nappali bútorok