Modern konyhabútorok

Bono Design / Konyhabútorok / Modern konyhabútorok

Pura

Modern

Konyhabútor

Pura
Modern
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

PURA moder konyhabútorunkkal az ajtók éleibe rejtett fogóinak köszönhetően letisztult, elegáns hatást érhetünk el minden modern enteriőrben. Letisztult vonalai elegánsan ötvözik a kortárs stílust és a funkcionalitást, egyesítve a praktikumot és a szépséget.

Lungomare

Modern

Konyhabútor

Lungomare
Modern
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

LUNGOMARE konyháink a legkedveltebbek Vevőink körében, rengeteg színben rendelhetőek, köztük is a hazai favorit, a magasfényű fehér. Modern olasz konyhabútorunk az esztétikum és a funkcionalitás ötvözésével új tereket alakít ki és rendkívül eredeti kompozíciókat hoz létre. A színek és formák kifinomult egyensúlya elegáns kompozíciót alkot, eleganciát és időtlenséget hoz a konyhába.

Linea

Modern

Konyhabútor

Linea
Modern
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

Egy konyhabútorcsalád, tele személyességgel, kifinomult kivitelezéssel. Ez a modern, rugalmas konyha, amelyet modern, elegáns fogantyúkínálattal, amely bármilyen stílushoz igazodik. Egyedi és azonnal felismerhető kollekció.

Futura

Modern

Konyhabútor

Futura
Modern
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

Izgalmas terek és kifinomult kombinációk formálódnak a FUTURA termékcsaládban. Fiatal és egy kiváló átmeneti stílus, amely ötvözi a klasszikus hatásokat és a csábító kortárs inspirációkat.

Quadra

Modern

Konyhabútor

Quadra
Modern
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

A Quadra egy olyan konyha, amelyet a benne élő emberek köré terveztek és terveztek, és bármilyen mérethez és szerkezeti követelményhez igazodnak. A Quadra modern vonalaival és minimál dizájnjával a tökéletes konyha egy kortárs otthon saját stílusában történő berendezéséhez, anélkül, hogy a minőségről lemondna.

Isla

Modern

Konyhabútor

Isla
Modern
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

Egy konyha, amely az önkifejezésnek teljes szabadságot biztosít. Alkalmas modern, ipari vagy romantikusabb életkörnyezet berendezésére. Jellemző komponense a polimer, ami a minőség és a könnyű karbantartás szinonimáját kölcsönzi a bútorcsaládnak.

Riviera

Modern

Konyhabútor

Riviera
Modern
Konyhabútor
inspirációk, katalógus
és árlista

RIVIERA keretes frontú konyhabútoraink ötvözik a klasszikus és a modern stílus jellemzőit, melyhez kedvező árfekvés is társul.

Miért válassza a ColombiniCasa modern konyhabútorát?

Kiváló minőség és precíz kivitelezés

Olasz Colombini Casa modern konyhabútorainkat az elegancia és a páratlan olasz design jellemzi, amely ötvözi a funkcionalitást és a vizuális kifinomultságot. A prémium alapanyagok használata és a precíz kivitelezés révén konyháink kiemelkednek a konyhák mezőnyéből kiváló minőségükkel. A cég bútortervezői gyakran merítenek az inspirációt a természetből és az itáliai tájakból, így alkotva egyszerre modern és meleg atmoszférájú bútorokat. Az olasz bútorgyártás hosszú hagyományokra tekint vissza, és a Colombini Casa múltja is ebben a hagyományban gyökerezik. 1965 óta a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják ezeket a bútorokat, és a legújabb technológiai fejlesztésekkel párosítva biztosítják a tartósságot és a funkcionalitást. Az 1985-től teljesen automatizált, és mai kor igényeire szabott just-in-time gyártási rendszernek köszönhetően a modern konyhák gyártási ideje az egyedi bútorok között rövidnek számító 6-8 hét.

Választék és testre szabhatóság

Az olasz Colombini Casa konyhabútorok az elemek széles választékát kínálják, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy megtalálják az igényeiknek és az elképzeléseiknek megfelelő megoldást. A egyedi opciók révén a vásárlók  szabadon választhatnak a színek, anyagok, méretek és kiegészítők között, így teljes mértékben személyre szabhatják a konyhájukat.

Típusaink fogantyúval és fogantyú nélkül

Kínálatunkban megtalálhatóak az elegáns és könnyű használatot adó fogantyúval ellátott típusok, melyek közül a lineáris vonalú Quadra és Lungomare konyhák, a keretes változatok között a Riviera és Futura modern típusok választhatóak. A napjainkban legnépszerűbb rejtett fogantyús, vagy fogantyú nélküli Pura, Linea, Isla és Segno elnevezésű modelljeink a letisztult design kedvelői számára lehetnek népszerűek. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a színeket, a textúrákat és akár a típusokat is kombináljuk akár egy konyhán belül is, hogy elérjük a kívánt design hatást.

Tartósság és értékállóság

Az olasz Colombini konyhabútorok hosszú távú befektetést jelentenek az otthonba. A kiváló minőségű alapanyagok és a gondos, odafigyelő tervezés révén ezek a bútorok hosszú éveken át megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat, így biztosítva az értékállóságot és vásárlóink elégedettségét.

A Colombini Casa modern konyhabútorok

Az olasz design, az átgondolt funkcionalitás és a magas minőség tökéletes egyensúlyát képviselik. A prémium minőségű alapanyagok, a kifinomult tervezés, valamint a tökéletes testreszabhatóság együttesen teszik őket ideális választássá azoknak, akik otthonukat olasz konyhabútorral szeretnék berendezni. Az olasz Colombini Casa bútorok nem csupán egy egyszerű berendezési tárgyak, hanem olyan értékek, amelyek élettel és stílussal töltik meg az Ön otthonát is. A luxus megjelenés és design elemek használata egyedülálló stílust és karaktert kölcsönöznek majd otthonának, ami kifinomultságot és méltóságot sugároz. Összességében a Colombini Casa modern konyhabútorai nemcsak luxus megjelenésűek és elegánsak, hanem tartósak és időtlenek is, ami ideális választássá teszi őket.

Színek és textúrák találkozása

A színpaletta terén az olasz modern konyhabútorok rendkívül változatosak, de a 2024-es évben a neutrális színek és a fényes felületek dominálnak. A felhasznált színek nem csupán a stílusos megjelenést eredményeznek, de vizuálisan tágasabbnak mutatják a konyhát, kiemelve annak modern karakterét.

Átgondolt részletek és kiegészítők

Nálunk az apró részletekre való odafigyelés is kulcsfontosságú: a fogantyúk és díszítőelemek gondos kialakítása tovább növeli a bútorok eleganciáját és egyediségét. Az üveges elemek és a LED világítások alkalmazása pedig nemcsak esztétikailag teszi vonzóvá a konyhát, hanem hozzájárulnak a konyhai tér optimális használatához.

Olasz életérzés és stílus

Olasz modern konyhabútoraink olyan alkotások, amelyek nem csupán a kulináris élményekhez nyújtanak tökéletes megoldást, hanem magas szintű design és praktikum is jellemzi őket. Egy Colombini Casa olasz konyhabútorral berendezett konyha nem csak helyszín a főzéshez, hanem egy olyan tér, amelyben átélhetjük az olasz életérzést és a amikor ott vagyunk, akkor egy valóban stílusos és minőségi konyhát láthatunk magunk előtt, pontosan olyat, amilyet megálmodtunk.

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglajon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Konyhabútorok / Modern konyhabútorok