Arcadia

Klasszikus

Gardrób

Bono Design / Bútorok / Arcadia

Inspirálódjon Arcadia klasszikus gardrób kompozíciókkal

AM 101

AM 102

AM 103

AM 105

AM 107

AM 108

AM 109

AM 111

AM 113

AM 115

AM 117

AM 125

AM 127

AM 129

AM 130

Kiemelt tulajdonságok és funkciók

Speciális hangulat

Az Arcadia család, melyre jellemző a lágy színek használata és az azt kirajzoló klasszikus ízlésvilág, eleganciával sugározza be a ház legintimebb környezetét.

Új terek a hagyományoknak megfelelően

A csuklós ajtó egy nagyszerű klasszikus megoldás, amelyet mindig a stílusa és praktikum miatt értékelnek, különösen, ha megfelelő hely van a használathoz. Az Arcadia még gazdagabb a lehetőségekben, köszönhetően az ajtó dekoratív keresztléceinek és tükrös vagy üvegbetéttel történő testreszabhatóságának.

A hely maximális kihasználása

A tolóajtós szekrények ideális megoldást jelentenek azok számára, akiknek a lehető legtöbbet kell kihozniuk a hálószoba szűkebb átjáróiban,

Gyártó
ColombiniCasa
Gyártás helye
San Marino

Színpaletta Arcadia klasszikus gardrób családhoz

Bucaneve
Magnolia
Noce Sorrento
Malta
Grigio titanio
Cipria
Agave
Canapa
Cadaques
Platino
Titanio lux
Trasparente [üveg]
Specchio [tükör]

Fogantyú kínálat Arcadia klasszikus gardrób családhoz

FENICE
OPUS
HANDY 32
SCUDO
PEGASO
ORIONE
LIRA
LACCIO
CRUX
CLÉ
AURIGA
ARCO
HANDY 96
SIRIO
VIRGO
DORADO
TAURUS
ARA
ASTER
MODUS
OPUS 160
RIGEL
ARCO 256
PUL
160 mm

Letöltések

ColombiniCasa
Arcadia
Klasszikus
Gardrób
Katalógus
Arcadia
Klasszikus
Gardrób
Elemlista

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Bútorok / Arcadia