Colombini Casa - konyhabútorok modern és klasszikus stílusban

Bono Design / Konyhabútorok

Modern konyhabútorok

Klasszikus konyhabútorok

Az évszak ajánlata AKCIÓ: -12%

Beépíthető konyhagép AKCIÓK

Fedezze fel a ColombiniCasa lenyűgöző modern konyhabútor kollekcióit

Az elegancia és a páratlan olasz design jellemzi, amely ötvözi a funkcionalitást és a vizuális kifinomultságot. A prémium alapanyagok használata és a precíz kivitelezés révén konyháink kiemelkednek a konyhák mezőnyéből kiváló minőségükkel.

Válassza az időtlen eleganciát a ColombiniCasa klasszikus konyhabútor kollekcióival

Prémium minőség és a tradicionális stílus egyedi kombinációi, amelyek ötvözik az esztétikumot és a funkcionalitást. Luxus megjelenésükkel és gazdag díszítéseikkel hozzájárulnak az otthonok elegáns és stílusos kialakításához.

Alakítsa át konyháját kitűnő konyhagépek integrálásával

Jól kiválasztott magas tudású készülékek nélkül a legszebb konyha is csak olyan, mint egy remek autó picike motorral. Lássuk, miben rejlik a beépíthető konyhagépek varázsa, és hogyan segítik
elő a konyhai rutin gördülékenységét!

Fedezze fel kiemelt partnereink rendkívüli konyhagép kínálatát

Szakértő tervezési tanácsadás és telepítés

A Bono Designnál szakértő tervezési tanácsadást és beszerelési szolgáltatásokat kínálunk minden konyhabútor megvalósítása során. Tapasztalt tervezőinkből álló csapatunk szorosan együttműködik Önnel, hogy olyan személyre szabott megoldásokat hozzon létre, amelyek megkönnyítik mindennapjait. Prémium minőségű olasz bútorainkkal az olasz életérzést visszük be otthonába.

Tapasztalja meg az olasz design művészetét szakértő csapatunkkal

A Bono Design stúdióban egyedülálló tervezési folyamatot kínálunk, amely 3 dimenzióban életre kelti az Ön elképzeléseit. Szakértői csapatunk minden lépésen végig vezeti Önt, biztosítva a zökkenőmentes és személyre szabott élményt.

Minőség

Válasszon a világhírű ColombiniCasa olasz bútorok széles választékából, és tapasztalja meg a páratlan olasz designt és a kivételes minőséget.

Szakértelem

Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező tervező és asztalos csapatunk kivételes eredményeket nyújt.

Mire érdemes odafigyelni álmai konyhabútorának tervezésekor

Ergonómia

Jelenlegi konyhájában van estleg olyan problémája, hogy nehezen találja, vagy éri el azt az eszközt, amire éppen szüksége van?

Ez egy tipikus hiba a konyhák készítésénél, mert e helyes ergonómiát nem vették figyelembe a tervezéskor.

Fontos, hogy a konyhán belül a tárolás, az előkészítés és maga a főzés zónái logikusan és megfelelően legyenek kialakítva, hogy minden kéznél legyen.

Egy optimálisan megtervezett konyhában felesleges mozgást, ezáltal időt is megtakarít. Olyan elrendezéseket tervezünk, melyek megkönnyítik, szórakoztatóbbá és élvezetesebbé tesznek minden konyhai munkát.

Belső felszereltség

A konyhai munkát kellemesebbé teheti a Colombini gyár belső tartozékként kínálteszközeivel. Rengeteg olyan megoldásunk van, amit biztosan értékelni fog. Lehet, hogy némelyikről most hall majd először!

Kamra vasalatok a tároláshoz

Belső fiókrenszerezők az edényekhez

Praktikus evőeszköztartók

Valódi fa fiókrendezők az eleganciáért

LED világítás a felső elemek alá

ServoDrive fiókok csillapított csukódással

És még sok más…

Fiókok

Fiókjainkhoz a BLUM cég legjobb típusait építjük be.

Az elegáns, nemzetközi szinten már többszörösen díjazott LEGRABOX mellett az ANTARO típusok is választhatóak világos- és sötétszürke kivitelben.
Fiókjaink könnyű kezelhetősée Önt is lenyűgözi majd. A teherbírásuk pedig tartomány 40 kg és 70 kg közötti, tehát bátran telepakolhatóak.

Minden BLUM fiókvasalatunk természetesen a puhán záródó csillapított csukódású kivitel.

Fiókjainkhoz számos edény rendszerező és evőeszköztartó elérhető.

Felnyíló vasalatok

Felső szekrényink a BLUM prémium vasalatiaval vannak felszerelve. Válassza ki azt a típust, amely ergonómiailag a legjobban illeszkedik az Ön konyhájához.

AVENTOS HK – Az egyrészes ajtófront felfelé billen.

AVENTOS HL – Az egyrészes ajtófront a szekrénnyel párhuzamosan nyílik felfelé.

AVENTOS HS – Az egyrészes ajtófront a korpusztest fölé billen.

AVENTOS HF – A kétrészes front középen csuklópánokkal könnyedén felhajtható.

Miért válassza a ColombiniCasa konyhabútorait?

Colombini Casa olasz konyhabútorainkat a prémium minőség, az innováció és a stílus egyedi kombinációja jellemzi. Az olasz dizájnmárka világszerte híres kiváló minőségű bútorairól, amelyek ötvözik az esztétikumot és a funkcionalitást.

Kiváló minőség és precíz kivitelezés

Az olasz Colombini Casa konyhabútorok kiemelkednek a konyhák mezőnyéből a kiváló minőségű alapanyagok használata és a precíz kivitelezés révén. Az olasz bútorgyártás hosszú hagyományokra tekint vissza, és a Colombini Casa múltja is ebben a hagyományban gyökerezik. 1965 óta a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják ezeket a bútorokat, és a legújabb technológiai fejlesztésekkel párosítva biztosítják a tartósságot és a funkcionalitást. Az 1985-től teljesen automatizált, és mai kor igényeire szabott just-in-time gyártási rendszernek köszönhetően a konyhák gyártási ideje az egyedi bútorok között rövidnek számító 6-8 hét.

Kifinomult dizájn és egyedi stílus

Az olasz Colombini Casa konyhabútorok egyedülálló stílust képviselnek, amely az olasz design ikonikus elemeit ötvözik a modern és az innovatív megoldásokkal. Az olasz designer csapat által tervezett bútorok egyedi megjelenést kölcsönöznek a konyhának, és lehetővé teszik, hogy az olasz életérzést kedvelő vásárlóink személyre szabottan alakítsák ki az otthonukat.

Funkcionalitás és ergonómia

Az olasz konyhabútorok nemcsak esztétikusak, hanem rendkívül funkcionálisak és ergonómikusak is. A tervezés során figyelembe veszik a konyha használatának mindennapos kihívásait, és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek megkönnyítik az életet és maximalizálják a tárolókapacitást, a munkafelületeket és a mozgásteret.

Választék és testre szabhatóság

Az olasz Colombini Casa konyhabútorok széles választékát kínálják, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy megtalálják az igényeiknek és az elképzeléseiknek megfelelő megoldást. A egyedi opciók révén a vásárlók szabadon választhatnak a színek, anyagok, méretek és kiegészítők között, így teljes mértékben személyre szabhatják a konyhájukat.

Típusaink fogantyúval és fogantyú nélkül

Kínálatunkban megtalálhatóak az elegáns és könnyű használatot adó fogantyúval ellátott típusok, melyek közül a lineáris vonalú Quadra és Lungomare konyhák, a keretes változatok között a Riviera és Futura modern típusok választhatóak. A klasszikus vonalakat kedvelőknek az Opera, a Mida, az Armonia és a Sinfonia tömörfa keretes konyhákat ajánljuk. A napjainkban legnépszerűbb rejtett fogantyús, vagy foganytú nélküli Pura, Linea, Isla és Segno elnevezésű modelljeink a letisztult design kedvelői számára lehetnek népszerűek. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a színeket, a textúrákat és akár a típusokat is kombináljuk akár egy konyhán belül is, hogy elérjük a kívánt design hatást.

Tartósság és értékállóság

Az olasz Colombini Casa konyhabútorok hosszú távú befektetést jelentenek az otthonba. A kiváló minőségű anyagok és a gondos, odafigyelő tervezés révén ezek a bútorok hosszú éveken át megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat, így biztosítva az értékállóságot és vásárlóink elégedettségét.

A Colombini Casa konyhabútorok

Az olasz esztétika, az átgondolt funkcionalitás és a magas minőség tökéletes egyensúlyát képviselik. A prémium minőségű alapanyagok, a kifinomult dizájn valamint a tökéletes testreszabhatóság együttesen teszik őket ideális választássá azoknak, akik otthonukat olasz konyhabútorral szeretnék berendezni. Az olasz Colombini Casa bútorok nem csupán egyszerű berendezési tárgyak, hanem olyan értékek, amelyek élettel és stílussal töltik meg az Ön otthonát is.

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Konyhabútorok