Technistone 

Everlasting beauty

Bono Design / Partnerek / Technistone 

A Technistone egy magas minőségű kvarc felület, mely ötvözi a természetes alapanyagokat (kvarc) élvonalbeli keverési és préstechnológiával. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, a Technistone minden modern háztartás igényeinek megfelel. A Technistone préselt lapokból áll, amelyeket később a szükséges termékekké dolgozzák fel. Kínálatunk széleskörű alkalmazásra használható, bel- és kültéren, valamint kereskedelmi tereknél is.

Technistone® konyhák

A Technistone munkapultok erősen ellenállnak a karcolásoknak, késsel való érintkezésnek, főzés közben használt anyagoknak (pl. ecet, citromlé) és hőnek, vágás, húspuhítás a konyhapulton egyszerűen nem probléma.

Technistone® fürdőszobák

Fürdőszobai megoldások használatánál a Technistone anyagok híresek a megbízhatóságukról. Élvezze a tároló polcok, fal- és padlóburkolat szinte teljes karcállóságát, ellenáll a tisztító és fertőtlenítőszerek által okozott elszíneződéseknek!

Technistone® kandalló burkolatok

A kandalló burkolata teljessé teszi a belső teret, mint egy utolsó simítása a kész otthonnak. A Technistone homlokzatok tökéletesen illeszkednek a modern és hagyományos belső terekhez egyaránt, egyedivé téve egy átlagos kandallót is. Fő jellemzője a kiváló tűzállóság.

Technistone® lépcsők

Hangsúlyozza belső teret a megfelelően kiválasztott lépcsővel! A Technistone által gyártott lapok méretei elérik az akár 3 métert is, mely lehetővé teszi a nagyméretű lépcsők, lépcsőburkolatok létrehozását. Ezért lényegesen könnyebb az egyetlen nagy lapból álló darabokból való burkolás, a sok kis darab helyett.

Technistone® csempék

A Technistone csempéket kizárólag beltéri felhasználásra javasoljuk. A gyártási folyamatban, a felhasznált nyersanyagok jellemzője, az alacsony vízfelvételi képesség. Ezért az ágyazati és köt_anyag követelmények eltérnek a természetes kövek vagy kerámiánál használandónál. Kompatibilis a legtöbb padlófútés rendszerrel.

Letölthető Technistone  katalógusok

Katalógus

Reference

Wilsonart

Stone with soul

Bono Design / Partnerek / Technistone