Futura

Modern

Konyhabútor

Bono Design / Bútorok / Futura

Inspirálódjon Futura modern konyhabútor kompozíciókkal

Futura 01

Futura 02

Futura 03

Futura 04

Futura 05

Kiemelt tulajdonságok és funkciók

Felületek és modularitás

Kifinomult és elegáns felületek széles választéka. Nagyon testreszabható, eklektikus modularitás. Két nyitási rendszer: a klasszikus fogantyú modern stílusban és az ultramodern horony. A keretes és sima ajtók elegáns keveréke. A Futura termékcsalád a vizuális vonzerő és a sokoldalúság ötvözete a teljes élethű megjelenés érdekében, amely zökkenőmentesen integrálja az otthon tereit a konyha körül.

Fa és alumínium keretes vitrinek

Az üvegajtó egy hihetetlenül sokoldalú megoldás, és a különböző keretek és üvegtáblák keverékének köszönhetően tetszőleges hatás érhető el.

Magas elemek

A hűtőszekrény vagy kamra teljes hosszúságú ajtajával szerelt, magas egységek a látványt, a funkcionalitást és a sok helyet egyesítik, hogy megfeleljenek minden tárolási követelménynek.

Vertex páraelszívó

Az új Vertex páraelszívó, amely Nero Opaco és rozsdamentes acél kivitelben választható. Elegáns formatervezésű, letisztult vonalvezetésű, tradicionális hangulattal.

Integrált könyvespolcok

A kínálatban található könyvespolcok tárolási megoldásként és helyiségek összekötő elemeként is szolgálnak. A kifinomult tranzittér harmóniát és folytonosságot teremt a konyha és a nappali között helyiség, aktívan összehozva a tereket és az embereket.

Gyártó
ColombiniCasa
Gyártás helye
San Marino

Színpaletta Futura modern konyhabútor családhoz

Bianco neve
Bianco puro
Mandorla
Cachemire
Grigio città
Grigio oxford
Grigio londra
Grigio daytona
Grigio fango
Grigio antracite
Nero intenso
Ocra
Rosso vino
Aloe
Rovere Naturale
Frassino Bianco
Cannettato Trasparente [üveg]
Trasparente fumé [füstüveg]

Fogantyú kínálat Futura modern konyhabútor családhoz

TRIADE
DIMENSION
ELEGANT
REPORT
LIMA 32

Árak

Futura
ColombiniCasa
Modern
Konyhabútor
Árlista

Letöltések

ColombiniCasa
Futura
Modern
Konyhabútor
Katalógus
Futura
Modern
Konyhabútor
Elemlista

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Bútorok / Futura