Gyerekbútorok

Bono Design / Gyerekbútorok

Golf

Modern

Gyerekbútor

Golf
Modern
Gyerekbútor
inspirációk, katalógus

A gyerekek hálószobájában a fantázia uralkodik. A konténerek, kreatív rendszerek és színes kiegészítők segítenek a legkisebb helyiségeket is valódi birodalmakká varázsolni, ahol varázsütésre bármi lehetséges.

Golf

Modern

Ifjúsági bútor

Golf
Modern
Ifjúsági bútor
inspirációk, katalógus

Minden otthon növekszik, változik a megjelenése és alkalmazkodik a folyamatosan változó igényekhez. A gyűjtemény értelmezi az igényeket a mindennapi életben, és célja, hogy a gyerekek hálószobáit, a tizenévesek szobáit és a háztartási helyiségeket multifunkcionális és személyes terekké alakítsa, amelyek megváltoztatják az emberek és az otthon közötti interakciót.

Golf

Modern

Emeletes gyerekágy

Golf
Modern
Emeletes gyerekágy
inspirációk, katalógus

Felosztás. És megosztás. Ha nő a család vagy amikor az otthon kapui megnyílnak a társasági élet előtt, itt az ideje, hogy okosan átszervezzük a gyerekek hálószobáját. Különféle konfigurációkban személyre szabható emeletes ágyakkal. Optimalizálni és üdvözölni. Hogy a „kettő” egyedülálló élmény legyen.

Golf

Modern

Áthidalós megoldás

Golf
Modern
Áthidalós megoldás
inspirációk, katalógus

A gyerekszobában soha nincs elég hely: játékok, könyvek, ruhák, kiegészítők. Az áthidalós megoldások és a padláságyak teret adnak a kicsiknek, hogy szabadon játszhassanak, ugyanakkor minden holmijuk tárolására.

Volo

Modern

Gyerekbútor

Volo
Modern
Gyerekbútor
inspirációk, katalógus

A VOLO gyerekbútorok tele vannak innovatív és játékos dizájnelemekkel, anélkül, hogy feláldoznák az egyes termékekre jellemző minőséget és biztonságot.

Volo

Modern

Ifjúsági bútor

Volo
Modern
Ifjúsági bútor
inspirációk, katalógus

Innovatív megoldások és elemek, amelyek minden teret működőképessé tesznek, és úgy tervezték, hogy megfeleljen a dinamikus igényeknek, és alkalmazkodjon bármilyen élethelyzethez.

Volo

Modern

Emeletes gyerekágy

Volo
Modern
Emeletes gyerekágy
inspirációk, katalógus

Funkcionális és szórakoztató megoldások, gazdag esztétikai értékkel és kifinomult dizájnnal, amelyek minden hálószobát egyedivé tesznek.

Volo

Modern

Áthidalós megoldás

Volo
Modern
Áthidalós megoldás
inspirációk, katalógus

Innovatív megoldások és elemek, amelyek minden teret működőképessé tesznek, és úgy tervezték, hogy megfeleljen a dinamikus igényeknek, és alkalmazkodjon bármilyen élethelyzethez.

Arcadia

Klasszikus

Gyerekbútor

Arcadia
Klasszikus
Gyerekbútor
inspirációk, katalógus

Romantikus megoldások, finom befejezések szakszerűen adagolva. Hálószobakollekció melyből könnyedén kialakítható az ideális hely a növekedéshez és az álmodozáshoz

Arcadia

Klasszikus

Ifjúsági bútor

Arcadia
Klasszikus
Ifjúsági bútor
inspirációk, katalógus

Tegnap, ma és holnap. Romantikus megoldások, finom kivitelezés ,szakszerűen adagolva. Arcadia hálószobakollekció ideális hely a növekedéshez és az álmodozáshoz.

Colombini gyerekbútorok: kreativitás és kényelem a gyerekszobában

Colombini olasz gyerekbútorainkat egyedülálló stílusuk, kifinomult tervezésük és magas minőségük miatt ismerik el a világ minden táján. Az olasz dizájn híres arról, hogy ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást, és ez a megközelítés különösen érvényes a gyerekbútorok terén. A tervezők olyan koncepciókat alkottak, amelyek a modern design és a gyermekbarát funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviselik. Ezek a bútorok nem csupán esztétikailag vonzók, hanem számos gyakorlati szempontból is kiválóak. Az ergonómia és a biztonság kiemelten fontos szerepet játszik a tervezés során, hiszen meg kell felelniük gyermekek fejlődési szükségleteinek, miközben biztonságos és praktikus használatot tesznek lehetővé.

Kiváló minőségű anyagok használata és precíz gyártástechnológia

A Colombini bútorokat az olasz szakemberek a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával és precíz munkával készítik. A kifinomult részletek és a magas színvonalú kivitelezés mind termékeink egyediségét és exkluzivitását hangsúlyozzák. Az egyedi formatervezésű elemek és a prémium minőségű dekor felületek, valamint a fém kiegészítők felhasználása teszi lehetővé, hogy gyerekbútoraink kitűnjenek a tömegből és egyedi stílust kölcsönözzenek az Ön otthonának is.

Funkcionalitás és tárolókapacitás

A Colombini gyerekbútorai rendkívül funkcionálisak és praktikusak. Az emeletes ágyak általában több rekeszből és fiókból állnak, így nagy tárolókapacitást kínálnak játékoknak, ruháknak és egyéb tárgyaknak. Az íróasztalok ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes tanulást és munkát, miközben rendelkeznek beépített tárolókkal és rekeszekkel is. A gardróbszekrények szintén nagy tárolókapacitást kínálnak ruháknak és kiegészítőknek, miközben praktikus kialakításuk megkönnyíti a rendszerezést és tárolást.

Rugalmas kialakítás és Testreszabhatóság

A Colombini bútorok különlegessége, hogy rugalmas kialakításuknak és testreszabhatóságuknak köszönhetően alkalmazkodnak az otthon egyedi igényeihez és stílusához. A moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy gyermekével együtt kiválasszák és kombinálják a különböző elemeket, így létrehozva egy valóban személyre szabott gyerekszobát, vagy ifjúsági szobát. Ezáltal minden otthon egyedi és egyéni megjelenést kap, ami tükrözi lakóinak egyedi ízlését és stílusát.

Esztétikus megjelenés és valódi olasz design

A Colombini bútorokat az olasz elegancia és stílus jellemzi. Az egyedi design elemek, a letisztult vonalak és az innovatív formák az otthonok kiemelkedő részévé teszik ezeket a gyerekbútorokat. Az élénk színek, vidám minták és gyermekbarát design hozzájárulnak a gyerekszoba élénk és örömteli hangulatához. Emellett a kiváló minőségű anyagok és a gondos kivitelezés garantálja, hogy a Colombini bútorok nemcsak szépek, hanem tartósak és biztonságosak is.

Kreatív megoldások és széles elemválaszték

A Colombini gyerekbútorai óriási elemválasztékkal, valamint széles színpalettával rendelkeznek. Legyen szó akár minimalista modern, akár klasszikusan elegáns designról, kollekcióinkban mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást. A különböző színek, textúrák és kiegészítők lehetővé teszik, hogy Ön a saját egyedi ízléséhez és gyermeke stílusához igazítsa bútorait.

Design és olasz stílus a gyerekszobában is

A Colombini gyerekbútorai, emeletes ágyai, íróasztalai és gardróbjai kiemelkedő részei az otthonnak. Az exkluzív minőség és design, a funkcionális kialakítás, a rugalmas testreszabhatóság és a gyermekbarát megjelenés mind együttesen teszik a Colombini gyerekbútorokat tökéletes választássá a gyerekszobák és ifjúsági szobák berendezéséhez. Teremtsünk ideális környezetet a gyerekek számára, hogy otthon érezzék magukat és kibontakoztathassák kreativitásukat. Legyen szó játékról, tanulásról vagy pihenésről, ezek a bútorok kényelmet és funkcionalitást biztosítanak minden gyermeknek és tinédzsernek.

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Gyerekbútorok