Inspirálódjon ColombiniCasa kompozíciókkal

Szűrés

7 kompozíciók found

Stílus
Nyitás
Frontok és színek

Golf K01

kompozíció

Golf
Modern
Gyerekbútor

A hálószobájuk. Ahol ma történeteket találnak ki és tárolják a játékaikat, holnap ott tanulnak és őrzik a titkokat. Mindig is az ő szobájuk lesz: kicsi, de a teret és az elemek kiválasztását tekintve gondosan megtervezett, kielégítve a gyermek, de a tinédzser igényeit is. Egy hálószoba, amely készen áll a „növekedésre” az őrzőjével. Ruhásszekrény Club lengőajtóval, Infinity függesztett könyvespolc, Flotta rendszerű tárolóágy, Flotta rendszerű konténerek, Podio íróasztal és Nice szék.

Golf K04

kompozíció

Golf
Modern
Gyerekbútor

Szekrény One lengőajtóval és BALL gombbal, Flexo szekrény BALL gombbal, Pepita lambériarendszerrel, Podio íróasztallal, Benna székkel és Kant ággyal.

Golf K10

kompozíció

Golf
Modern
Gyerekbútor

Riviera tolóajtós gardrób, Atlante ágyrácsos Cuffia ágy, Meka fogantyús Brick éjjeliszekrény, Cubolotto nyitott elemekkel, Ancora íróasztal, papírtálca és tolltartó fém tartozékok, Nice szék.

Golf K31

kompozíció

Golf
Modern
Emeletes gyerekágy

A tetőtérben egy kétszemélyes hálószoba csábító varázslatos birodalom. A ferdetetős gardróbszekrény, az íróasztallá alakuló modulelem és a mindig jelenlévő emeletes ágy. Szekrény One vágott ajtóval és P11 gombbal, Oslo emeletes ággyal, Pepita burkolatrendszerrel tálcákkal, padlón álló moduláris elemekkel P11 gombbal, Round íróasztallal nyitott lakóterekkel.

Golf K39

kompozíció

Golf
Modern
Áthidalós megoldás

Otthon a tenger mellett. Újra itt, újra boldogan. A vízparti apartman hálószobájában a tetőtér és a fej feletti ágyak teremtik újra a nyaralás gondtalan hangulatát. De egy határozott megnyugvás is: az ajtók mögött ugyanazok a tárgyak, mint mindig, különleges emlékek, amelyek otthonos érzést keltenek. Rialto felső szekrény C alakú fém oldaltámasztékkal és Meka fogantyúval, Flotta rendszerű tárolóágyak, Flotta rendszerű konténerek, Orizzonte fali egységek, SG101 íróasztal formázott lappal, Bit és Elle tartással, Nice székek.

Golf Y01

kompozíció

Golf
Modern
Ifjúsági bútor

Flexo walk-in, Infinity kétoldalas könyvespolc behajtható ajtóval, Baia rendszerű kanapéágyak lábakkal, Linea egyoldalas íróasztalok íróasztallal és Benna székekkel.

Golf Y07

kompozíció

Golf
Modern
Ifjúsági bútor

Ruhásszekrény Club lengőajtóval, Infinity padlón álló könyvespolc, Flotta rendszerű tárolóágy, Flotta rendszerű tárolóelemek, Cubolotto nyitott elemek, Podio íróasztal és polcok, Nice szék.

Bono Design / Kompozíciók