Inspirálódjon ColombiniCasa kompozíciókkal

Szűrés

3 kompozíciók found

Stílus
Kategória
Nyitás
Frontok és színek

Sinfonia 03

kompozíció

Sinfonia
Klasszikus
Konyhabútor

A Sinfonia a klasszikus stílus ihlette elemek és a moduláris kortárs megoldások kombinációját ajánlja. A Bianco Antico üveges szekrények és alsó-, felsőelemek által alkotott munkaterülethez egy sziget párosul, amely alapvetően hagyományos alapegységet tartalmaz, ugyanakkor osztott szintes polcokkal és az aktuális trendeknek megfelelő extra vastag munkalappal rendelkezik.

Sinfonia 04

kompozíció

Sinfonia
Klasszikus
Konyhabútor

A Sinfonia egyesíti a múlt varázsát a kortárs elegancia fogalmával. Ebben a kompozícióban a felsőszekrény rendszert nyitott polcos elem és angol stílusú üvegezés ékesíti. Az ajtó és a kilincs részletei a konyha alapvető stílusjegyei, amely bár szívében klasszikus, lépést tart a modern trendekkel.

Sinfonia 05

kompozíció

Sinfonia
Klasszikus
Konyhabútor

Lehet a klasszikus egyben kortárs? Igen, ezt is nyújthatja egy Sinfonia konyha. A tradícióra való finom utalás lehetővé teszi a kombinációját a modern elemekkel és csúcstechnológiás készülékekkel. Ebben a kompozícióban a világos, meleg tónusú ajtók erősebb bevonattal párosulnak, mint például a Cesar brown kőből készült munkalap és acél. A szekrény alatti LED világítás praktikusabb munkaterületet biztosít, miközben kiemeli az anyagok értékét.

Bono Design / Kompozíciók