Inspirálódjon ColombiniCasa kompozíciókkal

Szűrés

5 kompozíciók found

Stílus
Kategória
Nyitás
Frontok és színek

Golf K01

kompozíció

Golf
Modern
Gyerekbútor

A hálószobájuk. Ahol ma történeteket találnak ki és tárolják a játékaikat, holnap ott tanulnak és őrzik a titkokat. Mindig is az ő szobájuk lesz: kicsi, de a teret és az elemek kiválasztását tekintve gondosan megtervezett, kielégítve a gyermek, de a tinédzser igényeit is. Egy hálószoba, amely készen áll a „növekedésre” az őrzőjével. Ruhásszekrény Club lengőajtóval, Infinity függesztett könyvespolc, Flotta rendszerű tárolóágy, Flotta rendszerű konténerek, Podio íróasztal és Nice szék.

Golf K02

kompozíció

Golf
Modern
Gyerekbútor

Szekrény Club lengőajtóval, Infinity függesztett könyvespolcok, Baia rendszerű ágyak, padlón álló moduláris elemek, Podio íróasztalok, Nice szék.

Golf K05

kompozíció

Golf
Modern
Gyerekbútor

Twig gardróbszekrények Meta fogantyúval, Pepita lambériás rendszer, Twig íróasztal, Nice szék, Poldo ágy emelhető ágyazattal, pad, éjjeliszekrény Meta fogantyúval és gallyalábakkal.

Golf K10

kompozíció

Golf
Modern
Gyerekbútor

Riviera tolóajtós gardrób, Atlante ágyrácsos Cuffia ágy, Meka fogantyús Brick éjjeliszekrény, Cubolotto nyitott elemekkel, Ancora íróasztal, papírtálca és tolltartó fém tartozékok, Nice szék.

Golf Y11

kompozíció

Golf
Modern
Ifjúsági bútor

Szekrény One lengőajtóval, külső sarokkal, ajtó feletti gardróbszekrénnyel, fülkével és P11 gombbal, padlón álló moduláris elemekkel P11 gombbal, ikerágy emelhető ágyazattal, Podio íróasztal és Darsena burkolatrendszer panelpolcokkal.

Bono Design / Kompozíciók