Hírek

A menedzser konyhája

A megoldás kulcsa egy jól működő konyha. Legyen minden ott, ahol szükség van rá. Ezt nevezzük intuitív tervezésnek. A konyha többnyire több funkciót is ellát: klasszikusan a főzés helyszíne, de sokszor ebédlőként is használjuk. Ettől függetlenül, ha jól megtervezzük, olyan jól fog működni, mint egy svájci óra.

Innovatív megoldások – az indukció vonzásában

Az indukciós technológia alkalmazása a főzésben olyan, mintha villámháborúban hajtanánk uralmunk alá a földet. De mégis mi teszi ezt a fajta főzési módot olyan vonzóvá? Nos, a sebesség, a kezelhetőség, a biztonság, a tisztaság együttese, s akkor még nem is beszéltünk a hatékony, környezetbarát megoldásokról. Mielőtt azonban végigvennénk mindezeket a pontokat, nézzük meg közelebbről, hogyan is működik az indukciós főzés!

Hogyan működik? CuliSense beépíthető sőtő

Mindegy, hogy szaftosabb sültet vagy tökéletesen ropogós pizzát szeretne, az AEG CuliSense technológiával sosem kell találgatnia sütés közben. A díjnyertes technológia automatikusan kiszámítja a legjobb beállításokat minden sütéssel és főzéssel kapcsolatos igényhez. Üdvözöljük a jövő konyhatechnológiájának világában

A sokoldalú konyha

Konyha vagy nappali? Nappali vagy konyha? Konyhaszoba? Mindegy minek nevezzük. Hiszen többnyire itt élünk társasági életet, így a két helyiség közötti határok egyre inkább elmosódnak.

A mesterszakács konyhája – Előkészítés és tervezés

Van valami különösen jó abban, ahogy a friss zöldbab roppan az ember ujjai közt. Jó érzés, mikor az éles kés alatt finoman széthasad az érett paradicsom héja. A bogyós gyümölcsök csábító gömbölydedségükkel, édes illatukkal csupán arra várnak, hogy tápláló, varázslatos desszertet készítsen belőlük. Micsoda élvezet végigsimítani egy alma tiszta, sima héján, és érezni, hogy nincs rajta egyetlen ránc sem. Az érett görögdinnye egészséges fényessége és sárga hasa meleg nyári éjszakákról és mennyei ízekről mesél.