A mesterszakács konyhája – Előkészítés és tervezés

Van valami különösen jó abban, ahogy a friss zöldbab roppan az ember ujjai közt. Jó érzés, mikor az éles kés alatt finoman széthasad az érett paradicsom héja. A bogyós gyümölcsök csábító gömbölydedségükkel, édes illatukkal csupán arra várnak, hogy tápláló, varázslatos desszertet készítsen belőlük. Micsoda élvezet végigsimítani egy alma tiszta, sima héján, és érezni, hogy nincs rajta egyetlen ránc sem. Az érett görögdinnye egészséges fényessége és sárga hasa meleg nyári éjszakákról és mennyei ízekről mesél.

 

 

Micsoda élmény, amikor halfilézés közben a lágy halhús egyetlen gyors mozdulattal leválik a halgerincről! Vagy amikor a káposzta zsenge levelei, a fényes, ropogós cseresznye frissessége új receptek kipróbálására indítja az embert! 

A kézzel kifogott kagylók lágysága, amelyeket nyersen, hajszálvékony szeletekben, csupán egy csepp citromlével ízesítve is megehet - sokáig emlékezetes élmény marad. A kulináris élmények csúcsa, mikor az ember az egészben megfőtt articsóka leveleit egyesével olvasztott vajba mártja, és minden falattal közelebb kerül az articsóka zsenge szívéhez.

 

 

 
 

 

 

 

A friss összetevők teszik lehetővé, hogy Ön igazán feledhetetlen ételeket készítsen. A Neue Kollektion ProFresh hűtőszekrényeiben a friss alapanyagok sokág megőrzik eredeti formájukat, ízüket, zamatukat. Pakolja tele nyugodtan ízes falatokkal, a hűtő gondoskodik róla, hogy Ön mindig a friss hozzávalókkal dolgozhasson.