A menedzser konyhája

A mozgalmas életmódhoz jól szervezett, ugyanakkor kellemes, szép terekre van szükség.

 

A stílus

 

A megoldás kulcsa egy jól működő konyha. Legyen minden ott, ahol szükség van rá. Ezt nevezzük intuitív tervezésnek. A konyha többnyire több funkciót is ellát: klasszikusan a főzés helyszíne, de sokszor ebédlőként is használjuk. Ettől függetlenül, ha jól megtervezzük, olyan jól fog működni, mint egy svájci óra

A konyha, amely nekünk dolgozik

Rohanás, rohanás, rohanás. Mára az életünk szinte állandó rohanásból áll. Tárgyalások, a vállalkozás irányítása, kapcsolatépítés, ebéd és szemináriumok – ez tényleg túl sok egy napra. Főleg, ha szinte minden nap ennyire hektikus. Ezért, amikor végre hazaérünk, szükségünk van egy helyre, ahol nem nekünk kell dolgozni. Egy konyhára, amely helyettünk és nekünk dolgozik, hogy több szabadidőnk maradjon.

A megoldás kulcsa egy jól működő konyha. Legyen minden ott, ahol szükség van rá. Ezt nevezzük intuitív tervezésnek. A konyha többnyire több funkciót is ellát: klasszikusan a főzés helyszíne, de sokszor ebédlőként is használjuk. Ettől függetlenül, ha jól megtervezzük, olyan jól fog működni, mint egy svájci óra.

 

Hogyan csináljuk?

 

A nagy fiókok, a kubista jellegű fekvő szekrények a falakon és a tér közepén álló sziget, tágas helyiség érzetét keltik. Bár a munkapult és a főzőblokk egy sarokban koncentrálódik, mégis minden úgy van elrendezve, hogy ne keltse bezártság vagy zsúfoltság érzetét.

A sötét padló izgalmas kontrasztot alkot a fehér bútorokkal. A finom, ezüst fényű rozsdamenetes acél készülékek pedig modern hangulatot kölcsönöznek az enteriőrnek. Amint belépünk, azonnal tudjuk, hogy egy átgondolt, professzionálisan felszerelt konyhában vagyunk. 

Ahol a felső kategóriás készülékek valóban leveszik a terhet vállunkról, ahol valóban élmény a sütés és a főzés. A hűtő-fagyasztó blokkba integrált hatalmas borhűtőben pedig mindig kéznél van a kulináris alkotásához leginkább illő bor.

Foglaljon helyet!

A jól megtervezett konyhába tegyünk jól megtervezett székeket. A klasszikus Eames székek tökéletesen illenek ebbe a konyhába, és nagyon kényelmesek.

Kávé elvitelre

 

A beépített kávéfőzővel mindig első osztályú kávét készíthetünk, ráadásul nem kell a munkapulton kerülgetnünk a készüléket.