BONO DESIGN Kft. | Colombini Bemutató Stúdió  06 30 223 2120 | 06 1 240 0242 | 06 30 197 1010 | Pinterest oldalunk Instagram oldalunk Youtube oldalunk Facebook oldalunk
Bono Design Logó
LÁTOGATÁSHOZ BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

BONO DESIGN Kft. / Colombini Bemutató Stúdió
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 81.
Telefon: 06-1 240-0242, 06-30 223-2120
Web: bonodesign.hu | E-mail: info @ bonodesign.hu

KonyhagépekGyártókGyártók

Konyhagép akciók

KONYHAGÉPEK VERHETETLEN ÁRAKON
+3 ÉV GARANCIA AEG BEÉPÍTHETŐ GÉPEKRE

Vásároljon most AEG beépíthető sütőt, főzőlapot, mosogatógépet, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, páraelszívót, hűtőszekrényt vagy borhűtőt 3 év extra garanciát adunk ajándékba Tovább »

GyártókGyártók

Konyhagépekkel kapcsolatos kérdések

A beépíthető készülékeket ki lehet próbálni/meg lehet tekinteni?
Igen, a beépíthető készülékek közül sok típus megtekinthető Stúdiónkban, ahol minden készülékünk működés közben is kipróbálható. Az általunk forgalmazott konyhagép márkák közül cégünk több gyártónak is: AEG, Electrolux, Küppersbusch, Elica, Cata, Nodor, Falmec, Blanco kiemelt prémium partnere, mely garancia a minőségi kiszolgálásra és az extrán versenyképes árakra. Kollegáink tanácsadással és bemutatóval is állnak Ügyfeleink rendelkezésére Stúdiónkban. Tekintse meg akciós konyhagépeink katalógusát a címlapon , kérjen árajánlatot és tesztelje extra akciós konyhagép árainkat!
Mit jelent a pirolitikus/vagy öntisztító sütő?
Néhány sütő speciális öntisztító funkcióval rendelkezik, mely extrém magas 500 °C hőfokon minden szennyeződést leéget a sütő belső felületeiről, így nem kell kézi erővel vegyszerekkel tisztítanunk vadonatúj sütőnket. Elég elindítani a pirolitikus programot és a tisztító program végén nedves ruhával kitörölni a hátramaradt hamut.
Miért érdemes indukciós kerámialapot vásárolni?
Az indukciós főzőlap a legmodernebb a főzőlapok közül. Az indukciós főzőlapok működése a legenergiatakarékosabb, mert a generált hőmennyiség 90 százalékát (az elektromos lapok 60, a gáz pedig kevesebb, mint 50 százalékát) hasznosítják főzés közben. Az indukciós rendszer nem az üvegkerámia felületet melegíti fel, hanem közvetlenül az edényben fejleszt hőt, ezáltal gyorsabban melegszik fel az edény, illetve annak tartalma, tehát rövidebb ideig használjuk a főzőlapot, s kevesebb energiát fogyasztunk.
Az indukciós technológia gyorsaságban is verhetetlen, hiszen mindössze 4 percre van szükségünk 1 liter víz felforralásához. Az indukciós főzőlapok érintőkapcsolós kezelőfelületén pontosan és precízen állíthatjuk be a főzőzóna kívánt teljesítményszintjét. S mivel a főzőlap szinte azonnal érzékeli a hőmérsékletváltozást, másodpercek alatt olyan forróra melegíti fel a főzőedényt, hogy máris piríthatjuk rajta a halat és a húst, vagy melegíthetjük fel a levest. Az indukciós technológia mindezek mellett biztonságos, hiszen nincs nyílt láng, mint a gáz lapok esetében, és sokkal kevesebb a maradékhő, mint az elektromos főzőlapoknál. A főzőfelület ugyanis csak annyira lesz meleg, amennyire az edény alja visszamelegíti, így véletlenül sem fogjuk megégetni a kezünket. Mivel a főzőzóna nem forrósodik fel, a kifutott leves vagy a hússütés közben kifröccsent zsiradék sem tud ráégni, ezért a főzőlap takarításával sem kell sok időt töltenünk, egy nedves kendővel bármikor letörölhetjük a főzőfelületet.
Az indukciós technológia tehát a főzésben verhetetlen.
Mely készülékek bekötéséhez szükséges szakszerviz igénybevétele?
Minden beépíthető márka minden főzőlapja (gázlap, kerámialap és indukciós lap) bekötés-köteles. A bekötésre jogosult szakszervizek listáját a garanciajegyek tartalmazzák. A többi készülékre sajnos nincsen általános szabály. Annyi azonban elmondható, hogy azok a készülékek, melyek fali konnektorba csatlakoztathatóak (egyes sütők, mikrók, elszívók, hűtők és mosogatógépek) nem igényelnek szerviz általi bekötést. Pontos információkat a használati utasítások, valamint a garanciajegyek tartalmaznak.
Mekkora teljesítményű páraelszívót válasszak konyhámhoz?
Az UNE EN 61591 szabvány tárgyalja részletesen a páraelszívók teljesítményét és hatékonyságát. A páraelszívókat közvetlenül az aktív főzőfelület felett kell elhelyeznünk, hogy megakadályozzuk a főzéskör keletkező zsíros gőzök és a kellemetlen szagok továbbterjedését a légtérben. Általában a gyártók az adott légtér (alapterület x magasság) hét-nyolcszorosát javasolják, tehát egy 40 nm-es 2,7 m magas térben 40 x 2,7 x 8 = 860 légköbméteres elszívó a javasolt, természetesen érdemes szakemberrel konzultálnunk, mivel több szempontot is figyelembe kell venni a kiválasztásnál.
Ha meghibásodik a beépíthető konyhai készülékem, hová fordulhatok?
Az adott konyhagép márka hivatalos szerviz partnereinek címlistája megtalálható a garanciajegyen. Ha meghibásodott a beépíthető konyhai készüléke, keresse fel /hívja telefonon a lakóhelyéhez legközelebb eső hivatalos márkaszervizt. Fontos tudnunk, hogy a garanciális igény kizárólag a számlával és a Bono Design Kft. által kitöltött és lepecsételt garancialevéllel együttesen érvényesíthető.