Bútor tervezéssel és vásárlással kapcsolatos kérdések
Mire van szükség, ha bútor szeretnék terveztetni?
Elsőként érdemes weblapunkról kiválasztani a bútor típusát, stílusát és színvilágát, ehhez rengeteg képet és részlet fotót találhat minden bútor kollekciónknál. A képgalériák végén a további választható színlehetőségeket is megtekintheti.

Mivel nagyon sok szín áll rendelkezésre, szintén a KÉPGALÉRIA menüponton belül a választható szín lehetőségeket is megtekintheti. A minden típusnál fellelhető ÁRAK menüpont segít képet kapni Colombini bútoraink árszintjéről, ahol döntően kompozíció árakt talál. Nagyon fontos, hogy a tervezéshez rendelkezésre álljon a berendezésre váró helyiség méretezett alaprajza, esetleg falnézete, melyeken minden fontos részletet (ajtó, ablak, radiátor, strang, stb) jelölni kell. Lehetőség szerint néhány fotót is készíthet az adott térről, így megkönnyítve a tervezést. Ha ezek rendelkezésre állnak, kérjük vegye fel a kapcsolatot telefonos elérhetőségeinken bútortervező kollégáinkkal. A tapasztalatok szerint 1-1,5 óra időtartammal érdemes számolni a konzultáció és tervezés első fázisában.
Konyhabútorok esetében célszerű már a tervezés előtt eldönteni, hogy milyen konyhagépeket szeretnénk majd használni. Itt elsősorban nem a márkára gondolunk, hanem arra, hogy mely gépeket szeretné beépíteni, és mely gépeket nem. Tervez-e mosogatógépet, beépíthető mikrót, milyen főzőlapot (indukciós, vagy hagyományos) szeretne használni, stb. Fontos tudnia, hogy Stúdiónkban verhetetlen árakon talál beépíthető konyhagépeket, melyek a konyhabútortól függetlenül is megvásárolhatók!
Ráadásul szett vásárlás esetén akár az internetes áraknál is kedvezőbb árakat tudunk adni Önnek is! Konyhagépek megtekintése

Igen. A bejelentkezés nyitva tartási időn belül is szükséges! Cégünk stúdió jelleggel működik, mely így garantálni tudjuk, hogy az adott időpontban kizárólag az Ön bútorával és terveivel tudunk foglalkozni teljes odafigyelés mellett. Kérjük, hogy kollégánkkal minden esetben egyeztessen időpontot a bútortervezéshez. Várjuk hívását:
Telefon: 06 1 240 0242
Mobil 1: 06 30 223 2120
Mobil 2: 06 30 197 1010



- Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetésre Stúdiónkban nincs lehetőség, helyette az átutalást ajánljuk.
- Átutalás: utaláshoz utalás bekérőt adunk/küldünk Ügyfeleinknek a termékek megrendelésekor és a végösszeg fizetésénél. Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, elindítjuk a megrendelést/vagy telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a megrendelt termékeket a megadott címre, vagy átveheti Stúdiónkban.

Amennyiben átutalást választottam, milyen bankszámlaszámra utalhatok?
A megrendeléskor minden esetben átadjuk/vagy az Ön e-mail címére elküldjük utalás bekérőnket, amelyen szerepel cégünk bankszámla száma. Az összeg bankszámlánkra érkezését követően állítjuk ki és postázzuk az átutalásos számlát.
UniCredit Bankszámla számunk: 10918001-00000103-44990000

Kérdéseivel hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a 06 1 240 0242 vezetékes számon, vagy küldjön e-mailt az info@bonodesign.hu e-mail címre. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Konyhagép árajánlatot a típusok megjelölésével e-mailen is tudunk küldeni, bútor tervezésre azonban csak személyes konzultáció keretében van lehetőség. Kérjük egyeztessen időpontot kollégáinkkal.
Telefon: 06 1 240 0242
Mobil 1: 06 30 223 2120
Mobil 2: 06 30 197 1010
Konyhagépekkel kapcsolatos kérdések



Az indukciós technológia gyorsaságban is verhetetlen, hiszen mindössze 4 percre van szükségünk 1 liter víz felforralásához. Az indukciós főzőlapok érintőkapcsolós kezelőfelületén pontosan és precízen állíthatjuk be a főzőzóna kívánt teljesítményszintjét. S mivel a főzőlap szinte azonnal érzékeli a hőmérsékletváltozást, másodpercek alatt olyan forróra melegíti fel a főzőedényt, hogy máris piríthatjuk rajta a halat és a húst, vagy melegíthetjük fel a levest. Az indukciós technológia mindezek mellett biztonságos, hiszen nincs nyílt láng, mint a gáz lapok esetében, és sokkal kevesebb a maradékhő, mint az elektromos főzőlapoknál. A főzőfelület ugyanis csak annyira lesz meleg, amennyire az edény alja visszamelegíti, így véletlenül sem fogjuk megégetni a kezünket. Mivel a főzőzóna nem forrósodik fel, a kifutott leves vagy a hússütés közben kifröccsent zsiradék sem tud ráégni, ezért a főzőlap takarításával sem kell sok időt töltenünk, egy nedves kendővel bármikor letörölhetjük a főzőfelületet.
Az indukciós technológia tehát a főzésben verhetetlen.


