BONO DESIGN Kft. | Colombini Bemutató Stúdió  06 30 223 2120 | 06 1 240 0242 | 06 30 197 1010 | Pinterest oldalunk Instagram oldalunk Youtube oldalunk Facebook oldalunk
Bono Design Logó
LÁTOGATÁSHOZ BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

BONO DESIGN Kft. / Colombini Bemutató Stúdió
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 81.
Telefon: 06-1 240-0242, 06-30 223-2120
Web: bonodesign.hu | E-mail: info @ bonodesign.hu

Bútortervezés

Bútortervezéssel és vásárlással kapcsolatos kérdések

Mire van szükség, ha bútort szeretnék terveztetni?
Elsőként érdemes weblapunkról kiválasztani a bútor típusát, stílusát és színvilágát. Ehhez rengeteg képet és részlet fotót találhat a minden bútor kollekciónknál a képekre kattintva megnyíló képgalériákban, melyek végén a választható színek palettáját is megtekintheti.

Weboldalunk felső sorának első, ÁRAK menüpontja segít képet alkotni Colombini bútoraink árszintjéről, ahol döntően kompozíció árakat talál. Nagyon fontos, hogy a tervezéshez rendelkezésre álljon a berendezésre váró helyiség méretezett alaprajza, esetleg falnézete, melyeken minden fontos részletet (ajtó, ablak, radiátor, strang, stb) jelölni érdemes. Lehetőség szerint néhány fotót is kérnénk az adott térről, így megkönnyítve a tervezést.  Ha ezek rendelkezésre állnak, kérjük vegye fel a kapcsolatot telefonos elérhetőségeinken bútortervező kollégáinkkal. A tapasztalatok szerint 1-1,5 óra időtartammal érdemes számolni a konzultáció és tervezés első fázisában.
Konyhabútorok esetében célszerű már a tervezés előtt eldönteni, hogy milyen konyhagépeket szeretnénk majd használni. Itt elsősorban nem a márkára gondolunk, hanem arra, hogy mely gépeket szeretné beépíteni, és mely gépeket nem. Tervez-e mosogatógépet, beépíthető mikrót, milyen főzőlapot (indukciós, vagy hagyományos) szeretne használni, stb. Fontos tudnia, hogy Stúdiónkban verhetetlen árakon talál beépíthető konyhagépeket, melyek a konyhabútortól függetlenül is megvásárolhatók! Ráadásul szett vásárlás esetén akár az internetes áraknál is kedvezőbb árakat tudunk adni Önnek is! Konyhagépek megtekintése
Szükség van-e időpont egyeztetésre a bútortervezéshez?

Igen. A bejelentkezés nyitva tartási időn belül is szükséges! Cégünk stúdió jelleggel működik, mely így garantálni tudjuk, hogy az adott időpontban kizárólag az Ön bútorával és terveivel tudunk foglalkozni teljes odafigyelés mellett. Kérjük, hogy kollégánkkal minden esetben egyeztessen időpontot a bútortervezéshez. Várjuk hívását:

Telefon: 06 1 240 0242
Mobil 1: 06 30 223 2120
Mobil 2: 06 30 197 1010

Milyen határidővel számolhatunk a bútor beérkezésénél?
Olasz bútorainkat San Marinóból közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így garantálni tudjuk a gyors 7-9 hetes beérkezési időt, valamint a versenyképes árakat is. A jelzett időtartam a megrendelés napjától és/vagy az előleg összeg befizetésétől értendő.
Mennyi a garanciaidő a Colombini bútorokra?
Colombini bútorainkra (konyhabútorok, nappalik, hálószobák, gardróbok és gyerekbútorok) az asztalos szakembereink által végzett beszerelés esetén a garanciaidő három év.
Milyen fizetési módok közül tudok választani?
- Készpénzes fizetés: Stúdiónkban a termékek megrendelésekor és a végösszeg fizetésénél.
- Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetésre Stúdiónkban nincs lehetőség, helyette az átutalást ajánljuk.
- Átutalás: utaláshoz utalás bekérőt adunk/küldünk Ügyfeleinknek a termékek megrendelésekor és a végösszeg fizetésénél. Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, elindítjuk a megrendelést/vagy telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a megrendelt termékeket a megadott címre, vagy átveheti Stúdiónkban.
Amennyiben átutalást választottam, milyen bankszámlaszámra utalhatok?

Amennyiben átutalást választottam, milyen bankszámlaszámra utalhatok?
A megrendeléskor minden esetben átadjuk/vagy az Ön e-mail címére elküldjük utalás bekérőnket, amelyen szerepel cégünk bankszámla száma. Az összeg bankszámlánkra érkezését követően állítjuk ki és postázzuk az átutalásos számlát.

UniCredit Bankszámla számunk:  10918001-00000103-44990000

Hová fordulhatok bútorokkal és konyhagépekkel kapcsolatos kérdéseimmel?

Kérdéseivel hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a 06 1 240 0242 vezetékes számon, vagy küldjön e-mailt az info@bonodesign.hu e-mail címre. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Konyhagép árajánlatot a típusok megjelölésével e-mailen is tudunk küldeni, bútor tervezésre azonban csak személyes konzultáció keretében van lehetőség. Kérjük egyeztessen időpontot kollégáinkkal.

Telefon: 06 1 240 0242
Mobil 1: 06 30 223 2120
Mobil 2: 06 30 197 1010

Konyhagépekkel kapcsolatos kérdések

A beépíthető készülékeket ki lehet próbálni/meg lehet tekinteni?
Igen, a beépíthető készülékek közül sok típus megtekinthető Stúdiónkban, ahol minden készülékünk működés közben is kipróbálható. Az általunk forgalmazott konyhagép márkák közül cégünk több gyártónak is: AEG, Electrolux, Küppersbusch, Elica, Cata, Nodor, Falmec, Blanco kiemelt prémium partnere, mely garancia a minőségi kiszolgálásra és az extrán versenyképes árakra. Kollegáink tanácsadással és bemutatóval is állnak Ügyfeleink rendelkezésére Stúdiónkban. Tekintse meg akciós konyhagépeink katalógusát a címlapon , kérjen árajánlatot és tesztelje extra akciós konyhagép árainkat!
Mit jelent a pirolitikus/vagy öntisztító sütő?
Néhány sütő speciális öntisztító funkcióval rendelkezik, mely extrém magas 500 °C hőfokon minden szennyeződést leéget a sütő belső felületeiről, így nem kell kézi erővel vegyszerekkel tisztítanunk vadonatúj sütőnket. Elég elindítani a pirolitikus programot és a tisztító program végén nedves ruhával kitörölni a hátramaradt hamut.
Miért érdemes indukciós kerámialapot vásárolni?
Az indukciós főzőlap a legmodernebb a főzőlapok közül. Az indukciós főzőlapok működése a legenergiatakarékosabb, mert a generált hőmennyiség 90 százalékát (az elektromos lapok 60, a gáz pedig kevesebb, mint 50 százalékát) hasznosítják főzés közben. Az indukciós rendszer nem az üvegkerámia felületet melegíti fel, hanem közvetlenül az edényben fejleszt hőt, ezáltal gyorsabban melegszik fel az edény, illetve annak tartalma, tehát rövidebb ideig használjuk a főzőlapot, s kevesebb energiát fogyasztunk.
Az indukciós technológia gyorsaságban is verhetetlen, hiszen mindössze 4 percre van szükségünk 1 liter víz felforralásához. Az indukciós főzőlapok érintőkapcsolós kezelőfelületén pontosan és precízen állíthatjuk be a főzőzóna kívánt teljesítményszintjét. S mivel a főzőlap szinte azonnal érzékeli a hőmérsékletváltozást, másodpercek alatt olyan forróra melegíti fel a főzőedényt, hogy máris piríthatjuk rajta a halat és a húst, vagy melegíthetjük fel a levest. Az indukciós technológia mindezek mellett biztonságos, hiszen nincs nyílt láng, mint a gáz lapok esetében, és sokkal kevesebb a maradékhő, mint az elektromos főzőlapoknál. A főzőfelület ugyanis csak annyira lesz meleg, amennyire az edény alja visszamelegíti, így véletlenül sem fogjuk megégetni a kezünket. Mivel a főzőzóna nem forrósodik fel, a kifutott leves vagy a hússütés közben kifröccsent zsiradék sem tud ráégni, ezért a főzőlap takarításával sem kell sok időt töltenünk, egy nedves kendővel bármikor letörölhetjük a főzőfelületet.
Az indukciós technológia tehát a főzésben verhetetlen.
Mely készülékek bekötéséhez szükséges szakszerviz igénybevétele?
Minden beépíthető márka minden főzőlapja (gázlap, kerámialap és indukciós lap) bekötés-köteles. A bekötésre jogosult szakszervizek listáját a garanciajegyek tartalmazzák. A többi készülékre sajnos nincsen általános szabály. Annyi azonban elmondható, hogy azok a készülékek, melyek fali konnektorba csatlakoztathatóak (egyes sütők, mikrók, elszívók, hűtők és mosogatógépek) nem igényelnek szerviz általi bekötést. Pontos információkat a használati utasítások, valamint a garanciajegyek tartalmaznak.
Mekkora teljesítményű páraelszívót válasszak konyhámhoz?
Az UNE EN 61591 szabvány tárgyalja részletesen a páraelszívók teljesítményét és hatékonyságát. A páraelszívókat közvetlenül az aktív főzőfelület felett kell elhelyeznünk, hogy megakadályozzuk a főzéskör keletkező zsíros gőzök és a kellemetlen szagok továbbterjedését a légtérben. Általában a gyártók az adott légtér (alapterület x magasság) hét-nyolcszorosát javasolják, tehát egy 40 nm-es 2,7 m magas térben 40 x 2,7 x 8 = 860 légköbméteres elszívó a javasolt, természetesen érdemes szakemberrel konzultálnunk, mivel több szempontot is figyelembe kell venni a kiválasztásnál.
Ha meghibásodik a beépíthető konyhai készülékem, hová fordulhatok?
Az adott konyhagép márka hivatalos szerviz partnereinek címlistája megtalálható a garanciajegyen. Ha meghibásodott a beépíthető konyhai készüléke, keresse fel /hívja telefonon a lakóhelyéhez legközelebb eső hivatalos márkaszervizt. Fontos tudnunk, hogy a garanciális igény kizárólag a számlával és a Bono Design Kft. által kitöltött és lepecsételt garancialevéllel együttesen érvényesíthető.