Bútortervezés

Bono Design / Bútortervezés

Bútortervezéssel és vásárlással kapcsolatos kérdések

Elsőként érdemes weblapunkról kiválasztani a bútor típusát, stílusát és színvilágát. Ehhez rengeteg képet és részlet fotót találhat a minden bútor kollekciónknál a képekre kattintva megnyíló képgalériákban, melyek végén a választható színek palettáját is megtekintheti.

Weboldalunk felső sorának első, ÁRAK menüpontja segít képet alkotni Colombini bútoraink árszintjéről, ahol döntően kompozíció árakat talál. Nagyon fontos, hogy a tervezéshez rendelkezésre álljon a berendezésre váró helyiség méretezett alaprajza, esetleg falnézete, melyeken minden fontos részletet (ajtó, ablak, radiátor, strang, stb) jelölni érdemes. Lehetőség szerint néhány fotót is kérnénk az adott térről, így megkönnyítve a tervezést.  Ha ezek rendelkezésre állnak, kérjük vegye fel a kapcsolatot telefonos elérhetőségeinken bútortervező kollégáinkkal. A tapasztalatok szerint 1-1,5 óra időtartammal érdemes számolni a konzultáció és tervezés első fázisában.

Konyhabútorok esetében célszerű már a tervezés előtt eldönteni, hogy milyen konyhagépeket szeretnénk majd használni. Itt elsősorban nem a márkára gondolunk, hanem arra, hogy mely gépeket szeretné beépíteni, és mely gépeket nem. Tervez-e mosogatógépet, beépíthető mikrót, milyen főzőlapot (indukciós, vagy hagyományos) szeretne használni, stb. Fontos tudnia, hogy Stúdiónkban verhetetlen árakon talál beépíthető konyhagépeket, melyek a konyhabútortól függetlenül is megvásárolhatók! Ráadásul szett vásárlás esetén akár az internetes áraknál is kedvezőbb árakat tudunk adni Önnek is! Konyhagépek megtekintése

Igen. A bejelentkezés nyitva tartási időn belül is szükséges! Cégünk stúdió jelleggel működik, mely így garantálni tudjuk, hogy az adott időpontban kizárólag az Ön bútorával és terveivel tudunk foglalkozni teljes odafigyelés mellett. Kérjük, hogy kollégánkkal minden esetben egyeztessen időpontot a bútortervezéshez. Várjuk hívását:

Olasz bútorainkat San Marinóból közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így garantálni tudjuk a gyors 7-9 hetes beérkezési időt, valamint a versenyképes árakat is. A jelzett időtartam a megrendelés napjától és/vagy az előleg összeg befizetésétől értendő.

Colombini bútorainkra (konyhabútorok, nappalik, hálószobák, gardróbok és gyerekbútorok) az asztalos szakembereink által végzett beszerelés esetén a garanciaidő három év.

  • Készpénzes fizetés: Stúdiónkban a termékek megrendelésekor és a végösszeg fizetésénél.
  • Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetésre Stúdiónkban nincs lehetőség, helyette az átutalást ajánljuk.
  • Átutalás: utaláshoz utalás bekérőt adunk/küldünk Ügyfeleinknek a termékek megrendelésekor és a végösszeg fizetésénél. Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, elindítjuk a megrendelést/vagy telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a megrendelt termékeket a megadott címre, vagy átveheti Stúdiónkban.

A megrendeléskor minden esetben átadjuk/vagy az Ön e-mail címére elküldjük utalás bekérőnket, amelyen szerepel cégünk bankszámla száma. Az összeg bankszámlánkra érkezését követően állítjuk ki és postázzuk az átutalásos számlát.

UniCredit Bankszámla számunk:

10918001-00000103-44990000

Kérdéseivel hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a 06 1 240 0242 vezetékes számon, vagy küldjön e-mailt az info@bonodesign.hu e-mail címre. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Konyhagép árajánlatot a típusok megjelölésével e-mailen is tudunk küldeni, bútor tervezésre azonban csak személyes konzultáció keretében van lehetőség. Kérjük egyeztessen időpontot kollégáinkkal.

Konyhagépekkel kapcsolatos kérdések

Igen, a beépíthető készülékek közül sok típus megtekinthető Stúdiónkban, ahol minden készülékünk működés közben is kipróbálható. Az általunk forgalmazott konyhagép márkák közül cégünk több gyártónak is: AEG, Electrolux, Küppersbusch, Elica, Cata, Nodor, Falmec, Blanco kiemelt prémium partnere, mely garancia a minőségi kiszolgálásra és az extrán versenyképes árakra. Kollegáink tanácsadással és bemutatóval is állnak Ügyfeleink rendelkezésére Stúdiónkban. Tekintse meg akciós konyhagépeink katalógusait, kérjen árajánlatot és tesztelje extra akciós konyhagép árainkat!

Néhány sütő speciális öntisztító funkcióval rendelkezik, mely extrém magas 500 °C hőfokon minden szennyeződést leéget a sütő belső felületeiről, így nem kell kézi erővel vegyszerekkel tisztítanunk vadonatúj sütőnket. Elég elindítani a pirolitikus programot és a tisztító program végén nedves ruhával kitörölni a hátramaradt hamut.

Az indukciós főzőlap a legmodernebb a főzőlapok közül. Az indukciós főzőlapok működése a legenergiatakarékosabb, mert a generált hőmennyiség 90 százalékát (az elektromos lapok 60, a gáz pedig kevesebb, mint 50 százalékát) hasznosítják főzés közben. Az indukciós rendszer nem az üvegkerámia felületet melegíti fel, hanem közvetlenül az edényben fejleszt hőt, ezáltal gyorsabban melegszik fel az edény, illetve annak tartalma, tehát rövidebb ideig használjuk a főzőlapot, s kevesebb energiát fogyasztunk.
Az indukciós technológia gyorsaságban is verhetetlen, hiszen mindössze 4 percre van szükségünk 1 liter víz felforralásához. Az indukciós főzőlapok érintőkapcsolós kezelőfelületén pontosan és precízen állíthatjuk be a főzőzóna kívánt teljesítményszintjét. S mivel a főzőlap szinte azonnal érzékeli a hőmérsékletváltozást, másodpercek alatt olyan forróra melegíti fel a főzőedényt, hogy máris piríthatjuk rajta a halat és a húst, vagy melegíthetjük fel a levest. Az indukciós technológia mindezek mellett biztonságos, hiszen nincs nyílt láng, mint a gáz lapok esetében, és sokkal kevesebb a maradékhő, mint az elektromos főzőlapoknál. A főzőfelület ugyanis csak annyira lesz meleg, amennyire az edény alja visszamelegíti, így véletlenül sem fogjuk megégetni a kezünket. Mivel a főzőzóna nem forrósodik fel, a kifutott leves vagy a hússütés közben kifröccsent zsiradék sem tud ráégni, ezért a főzőlap takarításával sem kell sok időt töltenünk, egy nedves kendővel bármikor letörölhetjük a főzőfelületet.
Az indukciós technológia tehát a főzésben verhetetlen.

Minden beépíthető márka minden főzőlapja (gázlap, kerámialap és indukciós lap) bekötés-köteles. A bekötésre jogosult szakszervizek listáját a garanciajegyek tartalmazzák. A többi készülékre sajnos nincsen általános szabály. Annyi azonban elmondható, hogy azok a készülékek, melyek fali konnektorba csatlakoztathatóak (egyes sütők, mikrók, elszívók, hűtők és mosogatógépek) nem igényelnek szerviz általi bekötést. Pontos információkat a használati utasítások, valamint a garanciajegyek tartalmaznak.

Az UNE EN 61591 szabvány tárgyalja részletesen a páraelszívók teljesítményét és hatékonyságát. A páraelszívókat közvetlenül az aktív főzőfelület felett kell elhelyeznünk, hogy megakadályozzuk a főzéskör keletkező zsíros gőzök és a kellemetlen szagok továbbterjedését a légtérben. Általában a gyártók az adott légtér (alapterület x magasság) hét-nyolcszorosát javasolják, tehát egy 40 nm-es 2,7 m magas térben 40 x 2,7 x 8 = 860 légköbméteres elszívó a javasolt, természetesen érdemes szakemberrel konzultálnunk, mivel több szempontot is figyelembe kell venni a kiválasztásnál.

Az adott konyhagép márka hivatalos szerviz partnereinek címlistája megtalálható a garanciajegyen. Ha meghibásodott a beépíthető konyhai készüléke, keresse fel /hívja telefonon a lakóhelyéhez legközelebb eső hivatalos márkaszervizt. Fontos tudnunk, hogy a garanciális igény kizárólag a számlával és a Bono Design Kft. által kitöltött és lepecsételt garancialevéllel együttesen érvényesíthető.

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglajon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Bútortervezés