BONO DESIGN Kft. | Colombini Bemutató Stúdió  06 30 223 2120 | 06 1 240 0242 | 06 30 197 1010 | Pinterest oldalunk Instagram oldalunk Youtube oldalunk Facebook oldalunk
Bono Design Logó
LÁTOGATÁSHOZ BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

BONO DESIGN Kft. / Colombini Bemutató Stúdió
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 81.
Telefon: 06-1 240-0242, 06-30 223-2120
Web: bonodesign.hu | E-mail: info @ bonodesign.hu

Bútor tervezéssel és vásárlással kapcsolatos kérdések

Mire van szükség, ha bútort szeretnék terveztetni?
Elsőként érdemes weblapunkról kiválasztani a bútor típusát, stílusát és színvilágát. Ehhez rengeteg képet és részletfotót találhat a minden bútor kollekciónknál a képekre kattintva megnyíló képgalériákban, melyek végén a választható színek palettáját is megtekintheti.

Weboldalunk felső sorának első, ÁRAK menüpontja segít képet alkotni Colombini bútoraink árszintjéről, ahol döntően kompozíció árakat talál. Nagyon fontos, hogy a tervezéshez rendelkezésre álljon a berendezésre váró helyiség méretezett alaprajza, esetleg falnézete, melyeken minden fontos részletet (ajtó, ablak, radiátor, strang, stb) jelölni érdemes. Lehetőség szerint néhány fotót is kérnénk az adott térről, így megkönnyítve a tervezést.  Ha ezek rendelkezésre állnak, kérjük vegye fel a kapcsolatot telefonos elérhetőségeinken bútortervező kollégáinkkal. A tapasztalatok szerint 1-1,5 óra időtartammal érdemes számolni a konzultáció és tervezés első fázisában.
Konyhabútorok esetében célszerű már a tervezés előtt eldönteni, hogy milyen konyhagépeket szeretnénk majd használni. Itt elsősorban nem a márkára gondolunk, hanem arra, hogy mely gépeket szeretné beépíteni, és mely gépeket nem. Tervez-e mosogatógépet, beépíthető mikrót, milyen főzőlapot (indukciós, vagy hagyományos) szeretne használni, stb. Fontos tudnia, hogy Stúdiónkban verhetetlen árakon talál beépíthető konyhagépeket, melyek a konyhabútortól függetlenül is megvásárolhatók! Ráadásul szett vásárlás esetén akár az internetes áraknál is kedvezőbb árakat tudunk adni Önnek is! Konyhagépek megtekintése

Szükség van-e időpont egyeztetésre a bútortervezéshez?

Igen. A bejelentkezés nyitva tartási időn belül is szükséges! Cégünk stúdió jelleggel működik, mely így garantálni tudjuk, hogy az adott időpontban kizárólag az Ön bútorával és terveivel tudunk foglalkozni teljes odafigyelés mellett. Kérjük, hogy kollégánkkal minden esetben egyeztessen időpontot a bútortervezéshez. Várjuk hívását:

Telefon: 06 1 240 0242
Mobil 1: 06 30 223 2120
Mobil 2: 06 30 197 1010

Milyen határidővel számolhatunk a bútor beérkezésénél?
Olasz bútorainkat San Marinóból közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így garantálni tudjuk a gyors 7-9 hetes beérkezési időt, valamint a versenyképes árakat is. A jelzett időtartam a megrendelés napjától és/vagy az előleg összeg befizetésétől értendő.
Mennyi a garanciaidő a Colombini bútorokra?
Colombini bútorainkra (konyhabútorok, nappalik, hálószobák, gardróbok és gyerekbútorok) az asztalos szakembereink által végzett beszerelés esetén a garanciaidő három év.
Milyen fizetési módok közül tudok választani?
- Készpénzes fizetés: Stúdiónkban a termékek megrendelésekor és a végösszeg fizetésénél.
- Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetésre Stúdiónkban nincs lehetőség, helyette az átutalást ajánljuk.
- Átutalás: utaláshoz utalás bekérőt adunk/küldünk Ügyfeleinknek a termékek megrendelésekor és a végösszeg fizetésénél. Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, elindítjuk a megrendelést/vagy telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a megrendelt termékeket a megadott címre, vagy átveheti Stúdiónkban.
Amennyiben átutalást választottam, milyen bankszámlaszámra utalhatok?

Amennyiben átutalást választottam, milyen bankszámlaszámra utalhatok?
A megrendeléskor minden esetben átadjuk/vagy az Ön e-mail címére elküldjük utalás bekérőnket, amelyen szerepel cégünk bankszámla száma. Az összeg bankszámlánkra érkezését követően állítjuk ki és postázzuk az átutalásos számlát.

UniCredit Bankszámla számunk:  10918001-00000103-44990000

Hová fordulhatok bútorokkal és konyhagépekkel kapcsolatos kérdéseimmel?

Kérdéseivel hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a 06 1 240 0242 vezetékes számon, vagy küldjön e-mailt az info@bonodesign.hu e-mail címre. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Konyhagép árajánlatot a típusok megjelölésével e-mailen is tudunk küldeni, bútor tervezésre azonban csak személyes konzultáció keretében van lehetőség. Kérjük egyeztessen időpontot kollégáinkkal.

Telefon: 06 1 240 0242
Mobil 1: 06 30 223 2120
Mobil 2: 06 30 197 1010