Egy tér – több funkció, avagy napjaink modern nappalija

A modern, vagy minimál nappalit is meg lehet úgy tervezni, hogy egy sokáig szerethető kellemes bútorzatot alakítunk ki, melyben a kiegészítők dominálnak. A könnyed nyitott és vitrines elemek kecses sziluettjei, a pasztell árnyalatok finomsága és a fa vagy fa hatású felületek otthonossága adhatja a modern terek nyugalmas alapját, melyet egy színes tapétával vagy mintás kanapéval, szőnyeggel vagy függönnyel könnyen feldobhatunk.

Napjainkban a lakásokban a terek sokszor több funkciót kapnak, melyek megtervezése igazán kreatív térszervezést kíván. Olyan bútorcsaládra van hozzá szükség, amely nagyon sokféle megoldást kínál, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Ismerkedjenek meg a BONO DESIGN kollekciói közül a Colombini GOLF nappali bútorokkal és polcrendszerekkel.

Színes és játékos, elegáns és letisztult, látható vagy szinte láthatatlan

A COLOMBINI GOLF nappali bútorai modern lakások tereibe mutatnak igazán jól. A modern bútor tervezése egyrészt egyszerű, másrészt nagyfokú kreativitást igényel, mert bár sokszor az egyszerű a nagyszerű elvet követnénk, de előfordulhat, hogy izgalmas részletekkel szeretnénk a letisztult bútort megvalósítani.

A GOLF bútorcsalád kellemes pasztell színekkel, beton és fa hatású felületekkel rendelhető, több olyan árnyalat is megtalálható a színpalettán melynek használatával a bútor akár teljesen bele tud olvadni a háttérbe, de a sokféle szín lehetőséget ad arra is, hogy ügyesen kombinálva őket olyan bútort hozhassunk létre, mely szinte előugrik a falból.

A színek, valamint a nyitott és zárt egységek váltakozása egészen játékos összhatást mutathat, de a diszkréten megvilágított vitrinek eleganciája is csodás tervezési lehetőséget rejt. Légies vagy tömörebb bútorokat is megálmodhatunk, a GOLF bútorcsalád számtalan kombinációt ad a tervezők kezébe.

Lábakon álló, falra szerelt lebegő hatású vagy földre állított, akár plafonig építhető elemek is megtalálhatóak a választékban. A teljesen sima, nyomásra nyíló ajtók mellett a modern élbe mart fogantyús, valamint az ajtókra helyezett kisebb és nagyobb bútorfogók kombinálására is van lehetőség.

A hátfal panelek használatával könnyen kiemelhetjük a nappali bútort, kontrasztos színekkel extravagáns stílust is meg tudunk jeleníteni. A könnyű tisztíthatóság és a falak védelme mellett például egy média szekrény esetében a kábeleket is el tudjuk rejteni a panelek mögött.

Hány funkciója lehet egy térnek?

A több funkciós terek kialakítása a mai lakberendezés egyik fő feladata, hiszen egyre több olyan lakással találkozunk ahol egy helyiségbe kell elhelyezni a nappalit a konyhát és az étkezőt is. A különböző bútoroknak harmonikus egységes kell képezniük, hogy a családi élet fő helyszíne egy nyugalmat árasztó, kellemes hely legyen. A különböző funkciók összekötése vagy éppen elválasztása a megfelelő térszervezésen és a jól kitalált bútorzaton múlik.

A GOLF nappali bútorokhoz szorosan kapcsolódnak a GOLF könyvespolc rendszerei, melyek nyitott és zárt elemeivel sokoldalú tervezési lehetőséget tartogatnak. A GOLF rendszerek között találunk térbe állítható egységeket, melyekkel kijelölhetjük a különböző funkciók határait, de a légies nyitott elemek használatával megmarad a tér, nem lesz zsúfolt a helyiség.

De hogyan tudjuk a GOLF nappali bútorokkal és polcrendszerekkel kialakítani a teret?

A zárt ajtós elemekkel kombinált bútorok rengeteg tárolóhelyet biztosítanak, melyre mindenképpen szükség van, főleg egy nagy család lakásában. Az üveges elemekkel könnyen tudunk lágyítani a bútor tömörségén. A legszebb dísztárgyainkat, étkészleteinket és poharainkat meg tudjuk mutatni a megvilágított szekrényekben és az üveges ajtós elemek védik ezeket a portól is.

A térelválasztóba elhelyezhető forgatható tv tartó fallal a családi mozi élmény egy egyszerű mozdulattal át tud kerülni a nappaliból az étkezőbe vagy a konyhába. Imádni fogja ezt a remek lehetőséget az, akinek kiemelten fontos szerepet tölt be a tv használata a hétköznapokban is, hisz a fontosnak gondolt műsorokat akár főzés vagy vacsora közben is tovább lehet nézni, csak annyi kell hozzá, hogy a tervezéskor ennek megfelelően alakítsuk ki a bútorzatot.

Az asztallapként is használható vastag polcok betervezésével otthoni munkahely megteremtésében is gondolkodhatunk a GOLF elemeinek segítségével, mely tökéletesen illeszkedik a nappali terébe, de a laptop elrakása után nyoma sem marad a munkának, csak a letisztult, légies dizájnt látjuk.

A zárt ajtók mögött gyakorlatilag bármit tárolhatunk, az otthoni munka során használt mappák, katalógusok is elrejthetőek itt, de a társasjátékoknak is megfelelő hely lehet.

Tálalószekrény is kialakítható, az asztalterítők és a terítésnél használt egyéb apróságoknak is megfelelőek a fiókok és az ajtós elemek. A vitrines elemekből bárszekrény is lehet, az üvegajtók mögé az italok és a szép poharak kerülhetnek.

A dolgozószoba vagy egy ifjúsági szoba komplett berendezésére is alkalmasak a GOLF bútorcsalád nyitott és a zárt elemei. Mondhatjuk azt, hogy a  hatalmas elemválaszték és a jól kombinálható színek lehetővé teszi, hogy szinte az összes tárolóbútor a GOLF elemeiből készüljön a lakásban.

A személyre szabott tervezés a legfontosabb, ha a több funkciós teret tökéletesen akarjuk használni. A nappalit együtt kell ilyenkor a konyhával és az étkezővel megtervezni, a színek, a formák és a funkciók szerint. Minden lakás más, minden megrendelőnek más az igénye és a GOLF szinte mindenre megoldást adhat, ha a tervezés is professzionális, márpedig a Bono Design stúdióban biztosan az.

Jelentkezzen be a Bono Design stúdióba, amennyiben professzionális segítséget szeretne kapni álom nappalija megtervezéséhez!

A blogbejegyzésben említett bútorcsaládok

Golf

Modern

Nappali bútor

Golf
Modern
Nappali bútor
inspirációk, katalógus

Bútor, amely kiemeli a természetességet és üdvözli a fényt. A friss, élénk és kötetlen légkörért. Fontos és nyitott terek, lágy színű textúrák és meleg fafelületek keveréke.

Golf

Modern

Könyvespolc

Golf
Modern
Könyvespolc
inspirációk, katalógus

A könyvespolc minden berendezési igénynek megfelel: falra szerelhető, padlón álló, függesztett, térelválasztó, fej feletti tárolóval, hátlappal vagy anélkül vagy akár végegységként. Megoldást kínál az otthon bármely helyiségének testreszabásához: konyhák, nappalik, hálószobák és gyerekszobák esetében is.

Csak 4 könnyű lépés a személyes konzultációt megelőzően álmai bútorához:

A Bono Designnál zökkenőmentessé és stresszmentessé tesszük a konyhabútor kiválasztását, tervezését és beszerelését. Szakértői csapatunk végigvezeti Önt az út minden lépésén, hogy álmai konyhája valósággá váljon.

1.

Inspirálódjon, gyűjtsön ötleteket

Érdemes áttekinteni bútoraink kollekcióit, hiszen megújult weboldalunk rengeteg képpel és jó ötlettel szolgálhat ahhoz, hogy megtalálja azt a bútort, ami pontosan megfelel elvárásainak. Fontos, hogy kialakult elképzelés legyen a színekkel és funkciókkal kapcsolatosan, így lényegesen gyorsabban tudunk haladni a tervezéssel. Természetesen lakberendező kollégáink rengeteg ötlettel és szín-koncepcióval tudnak segíteni, ha valamilyen kérdés még nyitott lenne.

2.

Készítsen vázlatot, mérjen

Számunkra elég egy méretezett skicc, egy vázlatos rajz, mely tartalmazza annak a helyiségnek a méreteit is, ahová a bútort tervezni szeretnénk. Sokszor kimarad, ezért érdemes megadni, hogy az adott falszakaszon hol találhatóak ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok, a vízkiállás, a strangok, a klíma, vagy éppen a kandalló.

3.

Kattintson pár fotót

Ahhoz, hogy előre felkészülhessünk a tervezésre és 3D programunkban azok színek és struktúrák szerepelhessenek majd, melyek az Ön otthonában már adottak szükséges, hogy kapjunk e-mailen 4-5 fotót az adott konyháról, nappaliról, háló-, vagy gyerekszobáról. Így már az elkészülés előtt Ön is valósághoz közelítően megtekintheti Stúdiónk 3D tervező programjában a közösen megtervezett bútort. Akkor is sokat segítenek fotói, ha még éppen csak a vakolat került fel 😊

4.

Foglaljon előre időpontot a személyes konzultációra

ColombiniCasa bemutatótermünk stúdió jelleggel működik, ami azt jelenti, hogy egy időpontban egy Vevő terveivel foglalkozunk, és minden figyelmünkkel a személyes konzultációra fókuszálunk, így garantálva a nyugodt légkört és a maximális odafigyelést. Ebből fakadóan a nem időpontra érkezőknek egy másik időpontot tudunk majd javasolni. Fontos tehát időpontot foglalni, mert Stúdiónk előre egyeztetett időpontban fogadja

Kérjük foglaljon időpontot

Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja az érdeklődőket.
Kerülje el a sorban állást, és éljen a kizárólag Önnek szóló konzultációval.

Időpont foglalás:

+36 30 223 2120

H-P.: 10:00 – 18:30, Szo.: 10:00 – 13:30 között várjuk hívását.
Bono Design / Blog / Egy tér – több funkció, avagy napjaink modern nappalija